pondělí 27. července 2020

In whisky veritas 1 - Seznámení

Lucius svede nezkušeného Severuse a zasvětí ho do tajů sexu, černé magie a Voldemortova učení, aneb jak se zrodilo osudové přátelství mezi Severusem a Luciusem. 
Autor: Styx
Pár: Severus Snape/Lucius Malfoy
Varování: sex s mladistvým Severusem, lehké prvky SM
Přístupnost: 18
Upozornění: v této povídce je zpočátku trochu víc sexu, jak se Severus zaučuje, ale postupně má propracovaný děj, na který pak navazují další tři pokračování série ze života Smrtijedů: Vyvrženci pekla, Světlo v temnotách a Vendeta.
Poznámka: děj povídky se odehrává v období roku 1974 až červenec 1977. 
Napsáno: 2009
Celou povídku v celku si můžete přečíst i tady.



Část první:
Seznámení

A.D. 1974

Severusi Snape, ty černý ďáble, neuvěřitelně mě přitahuješ.

Severus vyjeveně koukal na slova, napsaná drobným úhledným písmem na jemném papíře, poskládaném do origami ve tvaru netopýra. Rychle zvedl zrak a rozhlédl se po zmijozelské společenské místnosti ve snaze zjistit, odkud to přiletělo.

U stolu si Rosier se Selsynem dávali šachovou partii, v rohu si unuděně povídali dva prvňáci, nevzpomněl si ani na jejich jména, u dveří se hlasitě bavil hlouček studentů posledního ročníku, v čele s hvězdou Zmijozelu, Luciusem Malfoyem, obklopeným svými osobními strážci Goylem a Crabbem a na schodech nahoru zahlédl stoupat něčí nohy. Samý nepravděpodobný odesílatel.

Když zmateně sklopil zrak zpátky ke skládačce, slova se začala rychle rozpíjet, až se úplně vsákla do papíru a zmizela. Písmo se nenávratně ztratilo, pokusil se tedy identifikovat pisatele podle dalších indicií. Začal pozorně zkoumat druh papíru. Kvalitní, originální japonský papír z bambusu, nebo možná - přičichl - z cukrové třtiny. V Evropě nedostupný. Drahý. Hodně drahý.

Pomalu zvedl zrak a nevěřícně spočinul na zádech, až pod lopatky zakrytých dlouhými vlasy barvy přezrálé pšenice. Lucius Malfoy se živě bavil se svými spolužáky a patřila jim celá společenská místnost.

Snape nikdy neměl moc rád toho nadutého a rozmazleného aristokrata. Nebylo to závistí, že mu bez výjimky každá holka ve škole ležela u nohou, že se mu každý kluk vtíral do jeho přízně, že se zalykal nesmírným bohatstvím, že měl neomezenou moc a vliv.

Byla to ta jeho arogance, panovačnost a touha dostat všechno, co si umíní, a taky jeho proslulá posedlost pro čistokrevný kouzelnický rodokmen, dědící se v celém rodu Malfoyů z generace na generaci už po staletí. Severus jako jediný na škole doteď nepropadl jeho kouzlu a vlivu.

Nicméně Severus mu nemohl upřít jeho vrozený šarm a přirozenou krásu, kterými Malfoy nesporně oplýval a kterými dokázal každého okouzlit. Velice snadno se mu podléhalo, jeho oběť nestačila ani zaregistrovat, kdy uvízla v jeho zrádných sítích. Lucius Malfoy měl prostě vše. A co ještě neměl, toho velice brzy dosáhl.

Severus duchem nepřítomný pozoroval Malfoyův elegantní profil a prstem si zamyšleně přejížděl po spodním rtu. Co když to byl on, kdo mu poslal ten podivný vzkaz? Že by ho skutečně přitahoval?

Nesmysl! Okamžitě zaplašil tu myšlenku. Premiant Malfoyova formátu by se přece nikdy nezabýval s nevýrazným, podstatně mladším, nehezkým a samotářským zmijozelským odpadem, když se mu na jediné kývnutí prstem plazí u nohou polovina Bradavic a celý Zmijozel. Malfoyovy utajované pohledy, kterých si všiml už dřív, znamenaly jedno jediné. Vybral si ho - než definitivně opustí školu - za svou poslední oběť pro svůj zvrácený smysl pro humor, aby ho zesměšnil a pak se mu přede všemi vysmíval.

Hlouček sedmáků vybuchl v mohutný smích a Malfoy se letmo ohlédl k Severusovi. Když se jejich oči setkaly, Luciusovi umlkl smích na rtech a jeho zrak spočinul na Severusovi déle, než by se to dalo nazvat letmým pohledem.

Severuse polila vlna horka. Rychle odvrátil zrak a zadíval se do plápolajících plamenů v krbu. Když se po chvíli otočil, Malfoy už se opět bavil s Crabbem a jeho si už ani nevšiml.

Severus zmačkal origami do kapsy, zvedl se z křesla u krbu a rychlým krokem pospíchal do svého pokoje. Na temeni cítil něčí propalující pohled, když stoupal nahoru po schodech a byl si jistý, že ví, komu patří.

_______


Týden nato připadla na Severuse služba v úklidu učebny lektvarů. Pozdě večer po práci pospíchal vylidněnými chodbami do své koleje ve sklepení. V blikajícím světle pochodní najednou uviděl na konci chodby tři postavy, opírající se o zeď. I na tu dálku neomylně rozeznal obří postavy Crabbeho a Goyla a bílou hřívu Luciuse Malfoye.

Instinktivně zpomalil. Měl v úmyslu nevšímavě kolem nich projít, oba kolosy se však odlepily od zdi a s rukama, zkříženýma na prsou mu zahradily cestu tam i zpátky. Severus znejistěl.

Malfoy přistoupil k němu. "Snape, neměl jsi být už dávno v posteli?" Bradu měl povýšeně zvednutou, nos nahoru, koutky rtů zvlněné v pohrdavém úsměvu. Z jeho šedomodrých očí sálal chlad, studenější než kamenné zdi sklepení. Jeho bodyguardi se hlasitě rozesmáli jeho vtipné poznámce.

Severus se pokusil Malfoye obejít, ale on znenadání přiložil dlaň doprostřed jeho hrudi a přirazil ho ke zdi. "Kam pospícháš, příteli," řekl potichu. "Rád bych si s tebou popovídal." Přitiskl se tak natěsno k Severusově tělu, že se nemohl pohnout. "Jaká je tvoje odpověď na můj vzkaz?" zašeptal mu Malfoy těsně u ucha.

Tak přece jen to byl on, pomyslel si Severus. Neviditelná ruka mu sáhla na krk a nedovolila mu dýchat. Ztěžka vyslovil. "Abys šel do prdele, Malfoyi."

Lucius se škodolibě usmál. "Špatná odpověď, Severusi." Sklonil se až nad jeho obličej. "Znova."

Severuse se začala zmocňovat panika. Byl o půl hlavy menší než Malfoy, o pár let mladší a o několik kilo lehčí, namáčknutý mezi zdí a jeho tělem se cítil opravdu nepohodlně. Proti němu neměl šanci. Na zádech ho mrazil chlad, zepředu cítil sálající teplo. Snažil se pokud možno nevnímat Malfoyovu těsnou blízkost a jeho pohledný obličej, sklánějící se těsně nad ním. Oči se mu rozšířily hrůzou, když ho do břicha začalo tlačit něco tvrdého. 

"Co to sakra děláš, Malfoyi? "

"Ty to neznáš?" uculil se pobaveně Malfoy. "Neříkej, že sis to ještě nikdy nedělal rukou." Goyle s Crabbem se přitrouble rozesmáli. Malfoy vklouzl rukou pod Snapeův hábit. Severus učinil chabý pokus bránit se, Goyle s Crabbem ho však pevně chytili každý z jedné strany. Malfoy mu vzal jeho hůlku a schoval si ji do hábitu. Odstoupil od něj a neodolatelně se na něj usmál. "Přijď si pro ni zítra večer do mého pokoje." Trhnutím hlavy pokynul svým gorilám, otočil se k odchodu a víc mu nevěnoval ani pohled.

Severus zmateně upíral pohled do míst, kde před chvíli zmizel Malfoy. S hrůzou si uvědomoval, že právě přišel o kouzelnickou hůlku a jestli ji nedostane zpátky, bude to opravdu velký průšvih.

_______


Severus nikdy neměl ve zvyku žalovat, ať se na něm páchala jakákoliv křivda a tak dnes poprvé získal nedostatečné hodnocení z kouzelných formulí, protože bez hůlky nedokázal vykouzlit žádné zaklínadlo. Tu hůlku bude muset dostat zpátky za každou cenu. S rozporuplnými pocity už nějakou chvíli postával u dveří Malfoyova pokoje a oddaloval chvíli, kdy bude muset vejít dovnitř. Nakonec pochopil, že tady nemůže stát věčně. Sáhl na mosaznou kliku a vstoupil dovnitř. Malfoyův pokoj se v ničem nepodobal Severusovu, který on sdílel s dalšími třemi studenty. Malfoy jej měl jenom pro sebe a byl okázale zařízený, nejspíš mu tatínek štědře platil v Bradavicích soukromé apartmá.

"Neumíš klepat?" obořil se na něj Malfoy a vstal z křesla. Polovinu široké pohovky zabírala mohutná postava jeho tělesného strážce Crabbeho.

Severus se vzpamatoval z ohromení a nevrle se na něj podíval. "A proč bych měl?"

"Protože vstupuješ na mé výsostné území."

"No a co?" odporoval Snape. "Tys chtěl, abych přišel."

"Přišel jsi dobrovolně, nenutil jsem tě."

"Kdybys mi nevzal hůlku, nikdy bych sem nevkročil," drze pronesl Snape.

Malfoy se zarazil a změnil tón hlasu. "Nezačali jsme zrovna dobře. Zkusíme to zase od začátku. Posaď se, Severusi." Otočil se na Crabbeho a kývnutím hlavy mu dal němý pokyn. Gorila se zvedla, přešla ke dveřím a svým mohutným tělem je zcela zatarasila.

Severusovi neuniklo, že mu odřízl jediný únikový východ. "Vrať mi hůlku, Malfoyi, ať ukončíme tuto trapnou frašku." Sám ale nevěřil, že mu vyhoví. Nebyl hloupý a bylo mu jasné, že Malfoy má své vlastní úmysly, proč ho donutil sem přijít.

"Sedni si, popovídáme si o tom," ukázal Malfoy na pohovku.

Severus věděl, že nemá jinou možnost, než hrát jeho hru. Přešel k pohovce, sedl si a čekal.

Malfoy si přisedl k němu. Natočil se k Severusovi a ruku opřel na pohovku hned za jeho hlavou. "Už sis rozmyslel odpověď na můj vzkaz?"

Severus přemýšlel, co by měl odpovědět, aby dostal zpátky svou hůlku a mohl rychle odtud vypadnout.

"Neslyším," napomenul ho Malfoy.

"Zapni si titulky," nevrle řekl Severus.

"Jsi drzý, Snape. Takhle žádný obchod spolu neuzavřeme."

"Ne, nepřemýšlel," zalhal nakonec Severus. "Není o čem."

Malfoy se zamračil. "Měl bys. Své nabídky neopakuji." Přisunul se blíž k němu.

Severus sebou poplašeně trhl. Nosní dírky se mu rozšířily a jeho citlivý nos nasál smyslnou vůni drahého parfému s feromony. Vmáčkl se do rohu k opěrce a rytmicky na ni bubnoval prsty.

"Nebuď tak nervózní, Severusi," řekl pobaveně Malfoy.

"Nejsem vůbec nervózní. Jak jsi na takovou blbost přišel?" vyrazil ze sebe snad až moc podrážděně Severus a s námahou si udržoval v hlase lhostejný tón.

"Nedokážeš udržet ruce v klidu. Hruď se ti zvedá rychleji, než když jsi přišel. Pod nosem ti vyrazily kapky potu. Těkáš očima ze strany na stranu. A máváš tady koleny od sebe a zase zpátky tak rychle, že mám obavy, aby sis nevykloubil kyčle."

Severus si byl vědom toho, že je nervózní jako kotě v umyvadle. Nechápal ale, z čeho ta jeho nervozita pramení. Kolena přimáčkl k sobě a nacpal mezi ně sepjaté ruce. Najednou na temeni ve vlasech ucítil Malfoyovy prsty. "Co to na mně zkoušíš-" Větu nedokončil, jeho překvapené rty spoutal nečekaný Luciusův polibek. Vytřeštil oči do modrošedých duhovek, tělo se mu vzepřelo a v nose mu hlasitě zavibroval překvapený výdech. Měl v plánu Malfoye od sebe prudce odstrčit, místo toho se úplně poddal tomu nečekanému útoku a vůbec se nebránil. Až do okamžiku, kdy mu Luciusova ruka zajela do rozkroku. Odstrčil ho rychle od sebe a ve tváři se mu zračilo zhnusení. 

"Zbláznil ses, Malfoyi?" 

"Co se zase děje, Snape?" otráveně si odsedl Malfoy.

"Je mi čtrnáct, jestli tě to zajímá!" vyjekl Snape a hlas mu přeskočil.

"No a co? Cítil jsem ve tvém klíně, že se ti to líbí, tak v čem je problém?"

"Jsi kluk," rozpačitě konstatoval Severus.

"To jsem," rozesmál se Malfoy. "Ale tvému ptákovi to nevadilo."

Severus na něj upřel útrpný pohled. Nechtěl si za žádnou cenu přiznat, že Malfoy má pravdu. Luciusův útok ho skutečně nečekaně vzrušil a dokonce se mu to líbilo. Nevěděl, jak se má s touto novou situací poprat. Vnitřnosti mu svírala panika. Už jenom fakt, že ho políbil muž, ho vyděsil k smrti. A co teprve, když to nebyl jen tak obyčejný muž. Tohle byl Lucius Malfoy.

Lucius ho chytil za bradu, otočil jeho zmatený obličej ke svému a zadíval se mu do očí podmanivě šedým pohledem. "Nebuď z toho tak vyděšený, Severusi. Uvolni se a bude se ti to líbit." Položil mu ruku kolem krku, druhá mu stále svírala čelist a nutila ho dívat se mu do očí. "Vím, že to taky chceš. Jenom o tom ještě nevíš." Pomalu se přibližoval k Severusovým rtům. Když se neodtáhly, zlehka se jich dotkl. Nechtěl ho zase vyplašit, pouze je laskal a hrál si s nimi.

Severus zřetelně vnímal to přímo hmatatelné fluidum, které z Malfoye vyzařovalo. Nedokázal mu odolávat. Nesměle pootevřel rty, neměl žádné zkušenosti, co by měl dělat. Luciusův jazyk našel škvíru mezi jeho zuby a protáhl se jí do jeho úst. Pustil mu bradu a ovinul mu paži kolem pasu.

Severusovy ruce nezkušeně objaly Malfoye kolem krku. Těsný kontakt s tělem Luciuse Malfoye - omamná vůně, teplá dlaň na pokožce, zkušená ústa - ukolébaly Severuse do slastné letargie. Zcela se oddával jeho polibku a propadával se do jeho moci.

Lucius prohloubil polibek a jeho prsty hbitě začaly rozepínat stříbrné knoflíky na Severusově košili. Dlaní vklouzl pod látku a opatrně se dotkl jeho nahé pokožky. Severus se elektrizujícím dotekem rozechvěl jako struna a mimoděk zasténal Luciusovi do úst.

Malfoyova ruka začala hladit jeho kůži na prsou a poté sklouzla níž na jeho hladké břicho. "Ještě pořád ti je tvá nezletilost na překážku, Severusi?" pošeptal mu Lucius do ucha.

"Přímo mě štve…" zavrčel tiše Severus.

Lucius se usmál. Sklonil hlavu a jazykem přejížděl přes Severusovu hruď a ploché břicho. S požitkem nasával smyslnou vůni chlapce, který se mu pod jeho rukama chvěl vzrušením. Vklouzl prsty pod pásek jeho kalhot a dotkl se jeho erekce.

Severus sebou trhl a odstrčil Malfoye tak prudce, až zavrávoral. "Dost!" vykřikl a stydlivě si zahalil hruď.

"Proč zase, sakra?" řekl podrážděně Malfoy. 

"Já… já… prostě nechci," hlesl Severus a odtáhl se.

Malfoy si povzdechl. "To budeš pokaždé takhle vyvádět, když ti sáhnu na ptáka?"

Severus se podíval na Crabbeho, rozkročeného u dveří, na kterého při Malfoyově hře úplně zapomněl. "Zírá na nás."

"No a co? Tobě to vadí?"

"Tobě ne?" zamračil se Severus.

Malfoy obrátil oči v sloup. Otočil se k Crabbeovi a zamumlal: "Vypadni!" Gorila beze slova zmizela za dveřmi.

Severusovi se mezitím vrátil zdravý rozum. "Vrať mi, prosím, hůlku, ať mohu odejít," požádal.

Malfoy se na něj překvapeně podíval. "Ještě sis ji nezasloužil," řekl a položil mu ruku kolem pasu.

"O co ti jde, Malfoyi? O poslední trofej, než vypadneš ze školy?" zasyčel Severus. "Zneužiješ mě a pak se mi budeš vysmívat? Se mnou nepočítej. Nestanu se tvojí další snadnou kořistí," dodal vztekle a chtěl se zvednout.

Malfoy ho prudce vmáčkl zpátky do polštářů. "Jak jsi na takové nesmysly přišel, ty blázne?"

"Lucius Malfoy se přece nebude zahazovat se svým absolutním protikladem. Máš vše, co já nemám a já mám zase vše, co nemáš ty. Jsem poloviční krve, nespolečenský, osamělý, bezvýznamný, ošklivý-"

Proud jeho vášnivých slov byl nekompromisně umlčen Malfoyovým jazykem, zabírajícím celý prostor jeho úst a bránícím mu pokračovat ve výčtu těch nesmyslů. Severus překvapeně vyjekl a udělal chabý pokus vymanit se. Malfoy mu to ale nedovolil a nelítostně drtil jeho rty. Zalehl mu tělo a rukama pevně objal jeho záda. Severus neměl šanci vykroutit se z jeho objetí. Vlastně ani nechtěl.

Když se jejich ústa konečně s hlasitým mlasknutím oddělila, oba rychle zalapali po dechu. "Už nikdy neříkej ty absurdnosti," řekl Malfoy s hněvem v hlase. "Nestojím o tvoji trofej a nechci tě zneužít. Kdybych to tak chtěl, udělal bych to, když tady byl ještě Crabbe, aby mi s tebou pomohl, kdyby ses bránil." Chytil Severusovu bradu a podíval se mu upřeně do očí. "To ti ještě nedošlo, že bych ten vzkaz mohl myslet upřímně?"

Severus na něj vyjeveně třeštil oči. "Já… myslel jsem… nevěděl jsem…" koktal.

"Když si tak umíš vše spočítat dohromady, ty génie…" říkal Lucius rozhněvaným hlasem, "…dokážeš si vůbec připustit, že bys mě mohl skutečně přitahovat? Dokážeš pochopit, že bych mohl myslet vážně nabídku mého přátelství? Co když tě doopravdy chci?"

Severus mlčky poslouchal a nedůvěřivě pozoroval Luciusovy chladně šedomodré oči a když je viděl tak zblízka, zahlédl v nich i nepatrný kousek teplého slunce. Zmateně přemýšlel nad svou situací a neviděl z ní žádné východisko. Tedy kromě toho, že odtud odejde bez své hůlky. "Co ode mne vlastně chceš?"

"Abychom se spolu trochu pobavili," pousmál se Malfoy.

"Myslíš si, že jsem nějaká děvka, která s tebou udělá výměnný obchod?" zatvářil se na něj nepřátelsky.

"Nechci, abych z toho něco měl jenom já," zarazil ho Malfoy. "Byl bych rád, kdybychom si to užili oba dva." Přisedl si k němu blíž a objal ho kolem pasu. "Vzrušuješ mě, Severusi," řekl tiše a přiblížil ústa k jeho rtům, jeho zrychlený dech se tříštil o Severusovu ostře řezanou čelist. 

Severus pomalu zvedl ruce, objal ho kolem krku a políbil ho na ústa. Lehce, nesměle, nezkušeně. Jeho polibek nebyl ani divoký, ani žhavý, ani vášnivý, jako byl ten Malfoyův. Nezkušeně experimentoval s jeho rty a Malfoy si to nechal líbit.

To nedospělé štěně se učí rychle, pomyslel si spokojeně. Rozhrnul Severusovi rozepnutou košili a zabořil hlavu na jeho prsa. Mlaskavými zvuky zlíbal chvějící se kůži a vlhkým jazykem se přesunul na jeho břicho. Severus přerývaně dýchal a hruď se mu rychle zvedala a klesala.

Malfoy po chvíli velice pomalu vklouzl dlaní do jeho rozkroku přes látku kalhot. Severusovo tělo trochu ucuklo, ale nic horšího se tentokrát nestalo. Malfoy tedy začal jeho klín jemně hladit, za co byl odměněn prohlubujícím se Severusovým dechem a propletením jeho prstů do svých vlasů. S uspokojením zaregistroval nepatrný pohyb v poklopci.

Malfoy najednou přestal a zvedl se z pohovky. Chytil Severuse za zápěstí a košili mu přetáhl přes paže. Uvěznil ho v ní, jako ve svěrací kazajce. Přisál své rty na jeho odhalené hrdlo a žádostivě sál jemnou pokožku. Severus vzrušeně zaklonil hlavu dozadu a zaneprázdněn žhavými polibky vůbec nepostřehl, že Lucius ho nenápadně tlačil před sebou. Košile lehounce sklouzla po jeho ramenou na zem.

Když si Severus konečně uvědomil svůj zpětný krok, dál už couvat ani nešlo. Ohlédl se přes rameno. Těsně za jeho zády stála široká postel. Poplašeně upřel své černé oči na Malfoye.

Lucius stáhl Severuse na postel a lehl si k němu. "Neboj se. Nebudu ti dělat nic, co nebudeš chtít," zašeptal vzrušeně.

Severuse se zmocňovala počáteční panika. Jeho erekce ochabla. Ne úplně, ale ochabla. Zběsile přemýšlel, jestli má ještě nějakou šanci z toho vycouvat.

"Dělal jsi to už někdy s někým?" zeptal se Malfoy uklidňujícím hlasem a hladil mu napjaté břicho. Severus stydlivě zavrtěl hlavou.

"Budu něžný," snažil se Lucius rozptýlit jeho obavy a odhrnul mu vlasy z čela. "Když se ti cokoliv nebude líbit, tak mě zastavíš." Vzepřel se na loket a naklonil se nad jeho tělo. Přitiskl svá ústa na jeho rty a chvíli je jen hltal a sál. Druhou rukou jemně hladil jeho nahou kůži.

Severus se pořád nedokázal plně soustředit, stále myslel na to, že leží polonahý v Malfoyově posteli.

"Uvolni se," zašeptal mu do ucha Malfoy. "Neublížím ti." Vsunul mu do úst jazyk, rty se silněji přitiskl na jeho netečná ústa a začal je vášnivě líbat. Po chvíli ucítil první nadějné pohyby Severusova jazyka a prohloubil už tak dost náruživý polibek. Severus konečně zavřel oči a ovinul ruce kolem jeho krku. Přitáhl si jeho hlavu ještě blíž k sobě a zapojil se aktivně do polibku.

Lucius se přesunul ústy na Severusův krk a začal vyhledávat citlivá místa na jeho těle. Pod uchem přímo nad krční tepnou objevil první. Když po něm přejel špičkou jazyka, Severusovi unikl ze rtů slastný vzdech. Lucius mu olízl ostré tvary klíční kosti a přesunul ústa na nahou hruď. Jazykem přejel po zahojené jizvě. "Nejsi ještě moc mladý na jizvu po uřknutí?" zeptal se zamračeně. Severus neodpověděl. "To ti zatracení pobertové, že jo?"

"Odkud to víš?" odpověděl Severus překvapeně.

"Vím toho o tobě hodně," poznamenal Malfoy tajemně a sklouzl ústy na Severusovo břicho. "Vím, že patříš k nejlepším studentům v Bradavicích, že jsi velice inteligentní a hodně nadaný kouzelník, že vynikáš v lektvarech a tvůj oblíbený předmět je Obrana proti černé magii. Vím, kdy máš narozeniny, že miluješ Evansovou a vím o tvém zájmu o černou magii. A hlavně vím, že nejsi vůbec ošklivý."

Severuse udivilo, že Lucius toho o něm tolik ví, až mu to nahánělo hrůzu. "Proč tě to zajímá?"

"Možná proto, že můj vzkaz byl upřímný. Možná proto, že nejsi jenom trofej." Lucius položil ruku na rýsující se Severusovu erekci a krouživými pohyby jemně hladil ztopoření pod napjatou látkou. Severusův odmítavý postoj k jeho intimním dotekům se vytratil do nenávratna. Tiše vzdechl.

Lucius se mu pátravě podíval do obličeje. "Svléknu tě celého, jestli mě nezastavíš." Severus ho sledoval přimhouřenýma očima, ale nebránil mu v ničem. Lucius mu rozepnul kalhoty a pomalu mu je stáhl. Severus teď ležel úplně nahý. Lucius rychle shodil ze sebe všechno své oblečení a lehl si k němu. Dlaní mu vzrušeně přejížděl po těle, hladil jeho jemnou kůži, postupoval pomalu do jeho slabin, kde se tyčil štíhlý vzrušený penis. 

"Chci se ho dotknout… chci ho vzít do úst," zašeptal Lucius. "Přestanu, pokud mi řekneš." Klekl si mezi jeho stehna, sevřel do prstů penis a pohladil bříškem palce jemnou kůži žaludu. Ucítil v dlani jeho lehké zaškubání a uslyšel dlouhý výdech ze Severusových plic. Podíval se na něj. Severus ho pořád upřeně sledoval zpod přivřených víček. Lucius několikrát opětovně stáhl předkožku a znovu ji přetáhl přes žalud. 

"Dělal ti to už takhle někdo, Severusi?"

"Ne…" vzdychl potichu Severus. "Jen moje ruka. Tohle je ale nesrovnatelně lepší..." pousmál se.

Malfoy sklonil hlavu do jeho klína. Jazykem olízl špičku žaludu a okamžitě ucítil slastnou křeč Severusova těla. Obtáhl tvar penisu až k jeho kořenu a dotkl se jemné kůže varlat. Vrátil se zpátky nahoru a vzal do úst jeho žalud. Uzavřel nad ním rty a zasunul ho hlouběji do svých úst. Severus zavřel oči a hruď se mu v rychlém tempu zvedala a klesala přerývaným dechem.

Lucius začal sát.

Severusovi se neovladatelně roztřásla stehna, nadzvedl se prudce v bocích, rukama přirazil Luciusovu hlavu do svého klína a penis mu vrazil až do krku. Zbrkle ejakuloval do jeho úst.

Lucius bojoval s dávivým reflexem, s dušením a s tlakem Severusových dlaní na jeho temeni. S námahou se mu povedlo vysvobodit hlavu z jeho rukou. Zalapal po dechu a rozkašlal se. "Ohleduplností moc neoplýváš," řekl, když se trochu vzchopil. "Sebeovládáním a trpělivostí zjevně taky ne. Byl jsi s tím hotov dřív, než jsem čekal." Přilezl po čtyřech nahoru k němu. Musel se pousmát nad Severusovým provinilým výrazem.

Severus hořel jako pochodeň. "Promiň... v životě jsem něco takového ještě nezažil," bránil se stydlivě. "Tvá ústa byla přímo trestající."

Lucius se na něj ušklíbl. "Budeme muset vypilovat tvoji techniku."

Severus zvedl překvapeně obočí. "Naznačuješ snad, že tenhle neskutečný zážitek se bude ještě někdy opakovat?"

Lucius se zasmál. "Copak sis vážně myslel, že jsem chtěl mít jen další zářez na pažbě?" zakroutil pobaveně hlavou. "Chtěl bych si to s tebou ještě někdy zopakovat. Máš se hodně co učit," mrkl na něj významně.

Severus si všiml Luciusovy tepající erekce. Jeho penis byl krásný jako on sám. Lucius byl bezchybný v detailech, dokonalý v celku. "Mohl bych... to taky zkusit," navrhl mu váhavě.

"Ne," odmítl Lucius a hodil si přes boky přikrývku. Erekce se mu pod ní výrazně rýsovala.

"Kde ses to všechno naučil? Jsi ještě moc mladý na to, abys měl takové zkušenosti," zajímal se Severus.

Malfoy se ješitně pousmál. "Můj starostlivý otec mě zasvětil do tajů sexu, hned jak se mi poprvé pořádně postavil. Zaplatil mi zkušené učitele sexu. Ženy, i muže. Bylo mi tolik, co teď tobě."

Severus úžasem oněměl. "Chci to taky... mohl bys mě zasvěcovat do tajů sexu," opáčil.

Lucius se rozesmál. "Vybral sis mě za učitele? Je ti jasné, že to bude chtít hodiny a hodiny praktických cvičení, než se to všechno naučíš?"

"Naprosto."

"Že to bude chtít donekonečna opakovat, než to bude úplně dokonalé?"

"S tím počítám," pousmál se Severus.

"Pořád to chceš?"

"Bez pochyb."

"Pak tedy jo. Ale…" Malfoy si olízl rty, "…vychovám si tě k obrazu svému." Pak pro sebe dodal. "Myslím, že se mi to do budoucna vyplatí."

"Co tím myslíš?"

"Měl jsi pravdu, jsme absolutní protiklady, ve všem. A to mě na tobě fascinuje. Každý jsme úplně jiný. Máme ale něco společného… něco zásadního… vím to… a láká mě objevit to. Jsme jako dvě strany jedné mince. Jsou úplně odlišné, ale nerozlučně patří k sobě."

"Není pochyb, kdo z nás je panna a kdo orel, viď?"

Malfoy se ušklíbl. "Přijď zítra večer. A teď už běž."

"Ale já myslel…"

"Běž už, sakra!" Malfoy hodil přes sebe župan a odkráčel do rohu k baru. Nalil si do sklenice pořádnou dávku skotské a převrátil obsah do sebe.

Severus se rychle oblékl. "Tak zítra večer." Ještě před hodinou by ho ani ve snu nenapadlo, že tuto větu někdy řekne. Otevřel dveře a málem vrazil do širokých zad Crabbeho.

"Severusi, počkej, tvoje hůlka," zastavil ho ještě Malfoy.

Severus se k němu vrátil a vzal si svou hůlku, kvůli které sem vlastně přišel. Úplně by na ni zapomněl. Zrak mu zavadil do rozevřeného Malfoyova županu a neunikla mu jeho neukojená erekce.

Malfoy se rychle zahalil. Když se za Severusem zavřely dveře, přešel k posteli, shodil župan na zem a padl tváří na postel. Zabořil obličej do ještě teplé prohloubeniny po Severusově těle, sáhl rukou pod sebe, silně zmáčkl naběhlý penis a trestajícím tempem ho začal třít.


Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za komentář.