pondělí 27. července 2020

In whisky veritas 2 - Zasvěcování

Část druhá:
Zasvěcování

"Neztrácej nad sebou kontrolu, Severusi!" uděloval Lucius cenné rady třesoucímu se tělu pod sebou.

"Jak to mám... sakra dokázat..." chraptěl Severus a v pěstech pevně svíral kovovou pelest postele za hlavou, až měl na hřbetech rukou naběhlé žíly. "Rozhodně mi to neulehčuješ, ty prevíte." Malfoy mu zničujícím tempem kouřil k omdlení rozdrážděný penis. 

"Luciusi… nevydržím to…" zoufale sténal Severus. "Vysaješ mi koule z těla, bože!"

Kdyby neměl Lucius plnou pusu, určitě by se pousmál. Nepovolil ale ani o píď. Pak osvobodil svá ústa. "Ovládej se… ještě chvíli," radil s klidem. "Kontroluj se i v okamžiku vyvrcholení." Zmáčkl žalud mezi palcem a ukazovákem. "Udělej se, Severusi. Teď!"

Severus hrdelně zasténal. "Bastarde!" Prohnul se do oblouku a jako na povel velkým obloukem pokropil semenem své břicho a hruď. Malfoyova ruka mu jemně zatlačila boky zpátky do matrace. Pulzující gejzíry pomalu ztrácely na intenzitě a Severus hlubokými výdechy rozdýchával velkolepý orgasmus.

Malfoy sklonil hlavu nad jeho břicho a mrštným jazykem mu slízával z pokožky smetanu. "Dnes to nebylo špatné, učíš se rychle," ušklíbl se.

Severus si omotal Luciusovy dlouhé vlasy kolem svých prstů a přitáhl si Malfoye za vlasy k obličeji. "Nemáš se mnou žádné slitování, ty mizero," zavrčel mu do tváře a potrestal ho kousnutím na ret.

Severusova erekce ochabovala, nemohl si ale nevšimnout, že Lucius se s tou svojí ještě nevypořádal. Převrátil ho na záda a sedl si obkročmo na něj. Malfoyův majestátní penis se tyčil mezi Severusovými stehny. Měl ho přímo na dosah. Malfoy se ho snažil shodit ze sebe, Severus seděl ale pevně jako v sedle. "Teď jsem na řadě já," vznesl námitku.

"Na to zapomeň," rázně zamítl Malfoy.

"Nechceš to, nebo nechceš ?"

"Prostě nechci."

"Proč?"

Malfoy ignoroval otázku, chytil ho kolem pasu a pokusil se ho setřást. Severus ho ale pevně chytil kolem obou zápěstí a přirazil mu ruce za hlavu. Malfoy podnikl chabý pokus vymanit se ze sevření.

"Proč?" Severus zopakoval otázku. "No tak," bolestivě mu zkroutil ruce.

Malfoy zasténal. "Nedokázal bys mě uspokojit."

"Proč myslíš?"

"Jsi nezkušený. A já jsem náročný."

"Jsem učenlivý, sám jsi to řekl. Když mi budeš říkat, co ode mne chceš a co se ti líbí, třeba to zvládnu." Čekal na odpověď.

Chvilka zaváhání. "Nebudeš s tím souhlasit."

"Pokud se o to alespoň nepokusím, nezjistím to."

Malfoy se chvíli nerozhodně díval do jeho tázavých očí, pak povolil napětí v rukou v gestu kapitulace. "Tak začni."

Severus se naklonil nad něj a začal na klíční kosti a krku, jak se to jemu samému líbilo. Byl rozhodnut svou nezkušenost kompenzovat tím, že po vzoru Malfoye ho bude laskat všude a doufal, že Lucius mu sám řekne, co se mu líbí. Malfoy tiše ležel.

Severus sklouzl nad jeho hruď a jazykem se proplétal mezi světlými chloupky. "Tak co se ti líbí? Řekni." Přelétla mu hlavou myšlenka o jeho vlastní sexuální orientaci. Miluje Evansovou, přitom ho vzrušuje pohled na Luciusovo nahé tělo a touží po sexu s ním. Nebyl si jist, jestli Lily skutečně miluje, anebo je to spíš jenom hluboké přátelství. Zmatené myšlenky odsunul na později.
Olízl Luciusovu bradavku a začal na ní jemně třepetat špičkou jazyka. "Kousni," uslyšel najednou tichý Malfoyův hlas. Na okamžik zaváhal, pak ale stiskl bradavku opatrně mezi zuby. "Víc," zaprosil Malfoy. Severus zesílil stisk a Malfoy dlouze zasténal. Jeho ruce se ovinuly kolem Severusových zad a začaly ho hladit.

Zdálo se mu to trochu nefér, že mu způsobuje bolest, Malfoy ale slastně sténal a užíval si to. Severus se posunul níž na břicho a jazykem sledoval zarostlou cestu od pupku až do slabin. Penis mu narážel do obličeje, ale on pořád oddaloval tu chvíli, až se ho bude muset dotknout ústy.

Nesměle, váhavě ho sevřel v dlani a rychle olízl špičku, jako když olízne zmrzlinu. Byl to zcela neznámý a velice divný pocit. Vůbec ne nepříjemný, ale zvláštní. Chvíli vnímal v ústech jeho chuť a pak ho vzal opatrně do úst. Nejdřív jen špičku, chvilku se seznamoval s tím novým zážitkem, pak ho spolkl celý, jak to viděl u Luciuse. Neodhadl jeho délku a vsunul ho moc hluboko. Zakuckal se a zachroptěl. Do prdele, do prdele, do prdele! Tak se snažil ho nezklamat a zpacká to hned na začátku.

Luciusovy ruce se mu začaly prohrabovat ve vlasech, jemně naváděly jeho hlavu a Severus se trochu uklidnil. Přejížděl rty nahoru a dolů po celé jeho délce a docela se mu to líbilo. Volnou rukou objal varlata a začal je mnout, jak to sobě dělal už aspoň stokrát. Na tomhle snad nic nezkazí.

"Stiskni je" požádal tiše Lucius.

Severus se na zlomek vteřiny zarazil, ale sevřel je v pěsti. Z Malfoyova hrdla unikl dlouhý sten, až se Severus lekl, že stiskl až moc. Už se mu chtěl omluvit, když Lucius vzrušeně zašeptal. "Dělej mi to drsně… tvrdě… nešetři mě…" Severus pochopil. Lucius má rád bolest. Od této chvíle ho nešetřil. Lucius se pod jeho trestajícíma rukama chvěl slastí a hlasitě sténal.

Severus začal sát špičku jeho penisu a zaregistroval Luciusův prosebný hlas. "Kousni." Jak je libo. Zmáčkl žalud mezi zuby, ne moc, nechtěl mu ublížit. Malfoy sykl bolestí a jeho tělo se napnulo. Hruď se mu trhaně pohybovala pod náporem rychlých nádechů a výdechů. "Ještě víc…" škemral.

Pro Severuse to bylo velké překvapení. Malfoy má rád drsný sex a lehké sado maso. Budiž. Přizpůsobil se. Začal mu přejíždět zuby po penisu a špičku nelítostně týral. Malfoy sténal, tělo se mu zachvívalo. "Ubližuj mi… prosím…" zalykal se vzrušením.

Severus chytil do prstů jeho bradavky, nemilosrdně je zkroutil a drtil je mezi prsty. Lucius lapal po dechu a zpoza zatnutých zubů syčel slastí. Vzal do dlaní Severusovu hlavu a odtáhl ji z dosahu penisu. Ocelové oči, zastřené chtíčem, upřel do uhlových. "Severusi… prosím… vstup do mě…" Rukou objal jeho povadlý penis. "Pomůžu ti s erekcí," řekl a začal mu ji rychlým tempem třít.

Severus zpanikařil. Chytil Malfoye za zápěstí a odtáhl mu je ze svého penisu. Zavrtěl hlavou.

"Prosím…" úpěnlivě žádal Malfoy.

"Nemohu… nejsem na to ještě připraven," odmítl Severus.

Malfoy zašmátral rukou ve stolku vedle postele, něco vytáhl a vložil mu to do ruky. Severus vytřeštil oči na umělý penis s širokým kořenem, určený k análním hrátkám. Lucius roztáhl stehna od sebe a chytil Severuse za ruku. Navedl mu ji ke svému otvoru a umělý penis přiložil k němu. "Jen zatlač… nic víc." Hlas se mu třásl vzrušením.

Pro Severuse to bylo obrovské dilema. Na jednu stranu se snažil nezklamat Luciuse a poskytnout mu vše, co od něj vyžadoval, aby ho uspokojil, na druhou stranu věděl, že nedokáže udělat to, o co ho teď úpěnlivě žádal. Anální styk se mu zdál nechutný a odporný.

"Ošukej mě, prosím," zašeptal Lucius a stěží se už ovládal.

Severus svíral v ruce dildo, stačilo opravdu jen zatlačit. Ruka se mu neovladatelně třásla. Vykouření je jedna věc a strkání ptáka nebo čehokoliv jiného do zadku věc úplně jiná. Něco se v něm zablokovalo. "Nedokážu to." Ruka mu klesla.

Lucius frustrovaně padl naznak do polštářů a zhluboka dýchal. Severus, vědom si toho, že zklamal, objal prsty Luciusův pulsující penis a začal přes něj rukou nemilosrdně přejíždět a pumpovat, žádné něžnosti. Druhou rukou mu sáhl mezi nohy a drsně mu mačkal varlata. Žalud stiskl mezi rty a vysával z něj na povrch všechnu tu rozkoš pro Luciuse.

Lucius byl úplně opilý slastí a svíjel se pod Severusem jako pod kletbou Crucio. "Och, bože, Severusi!" vykřikl najednou a tělo se mu napnulo v orgastické křeči. Zvedl boky a Severus se nešikovně snažil sebrat výstřik na jazyk. Bílý gejzír ho zasáhl všude jinde, jen ne tam, kam chtěl. Zmateně zamrkal. Luciusovo sperma měl po celém obličeji a stékalo mu po bradě jako mléko.

Když se Lucius trochu vzpamatoval z výbuchu extáze a zrak mu spočinul na Severusově tváři, ať se snažil sebevíc, nedokázal udržet svůj obličej vážný a rozesmál se. "Teorie se někdy značně liší od praxe, nemám pravdu?"

Severus vztekle zafuněl. "Hlavně, že se dobře bavíš," otíral si obličej do dlaní.

Lucius se pousmál. "Pojď ke mně, ty nezkušené mládě," přitáhl si ho nahoru k sobě. Lehl si na bok, podepřel si hlavu jednou rukou a s poťouchlým úsměvem se díval Severusovi do tváře. "Napoprvé to nebylo vůbec špatné," odhrnul mu slepené vlasy z čela. "Máš nesporně velký talent, nejenom na lektvary," mrkl na něj šibalsky a slízal mu zbytky svého spermatu z obličeje. 

Severus na jeho nepochybně uznalé hodnocení nereagoval a tvářil se zasmušile.

"Co je ti?" zeptal se opatrně Malfoy. "Jsi otřesený z toho, co jsi teď zažil? Šokuje tě, že mám rád bolest?"

Severusovy černé oči byly smutné jako oznámení s křížem. "Zklamal jsem tě." Vyhýbal se očnímu kontaktu.

Lucius ho chytil za bradu a donutil ho podívat se mu do očí. "To není pravda. Byl jsi naprosto úžasný, moc jsem si to s tebou užil," mrkl na něj spiklenecky.

"Selhal jsem. Nedokázal jsem… ti vyhovět."

Luciusovi došlo, co ho trápí. "Severusi… netrap se tím. Nemůžeš očekávat, že se ti všechno povede hned napoprvé. Ani jsem nečekal, že bys to udělal, jenom jsem to prostě zkusil," vysvětlil mu trpělivě. "Kromě toho… vůbec netušíš, že jsi dokázal něco, co jsem ještě nikdy s nikým nezažil." Tajuplně se usmál. "Sice sám nechápu proč, ale dovolil jsem ti víc, než komukoliv jinému před tebou."

Severuse ani tato pocta nepřesvědčila. "Chceš mě ukolébat falešným pocitem dokonalosti?"

"Opět se podceňuješ a to mě vede k rozhodnutí zapracovat na tvém sebevědomí."

"Od kdy Lucius Malfoy dělá dobré skutky?"

"Zásadně nedělám. U tebe ale udělám výjimku. Stojíš mi za to, abych své zásady porušil. Něco v tobě je, co mě extrémně přitahuje."

"Chápu, že protiklady se přitahují. Nechápu, co tě přitahuje na mně."

"Zase s tím začínáš? Tvůj komplex méněcennosti je přímo zarážející."

"Zkazil jsem ti to. Nemyslel jsem na to, co chceš ty, ale co nechci já. Jsem obyčejný sobec," řekl Severus rozčarovaně.

"Co jsi očekával, že se hned z tebe stane zkušený milenec? Tomu se musíš naučit. A vůbec nechápu, z čeho pramení ta tvoje frustrace. Nikdo z mých bývalých milenců ani milenek nedostal tu šanci zjistit, že preferuji bolest. Dostal ses dál, než ostatní."

"Ale těsně před cílem jsem selhal," nedal se pořád přesvědčit Severus. 

"Chce to trochu trpělivosti a motivace, Severusi. Vzpomeň si, s jakým přesvědčením jsi včera vstupoval do této místnosti. Je to teprve pár hodin, cos mi na tomto místě řekl: Kdybys mi nevzal hůlku, nikdy bych sem nevkročil. A podívej, kam ses za necelých čtyřiadvacet hodin posunul." Dlaní mu významně přejel po měkkých křivkách jeho penisu. "Za tohle bys mě ještě včera bez milosti uřkl."

"Luciusi, dost nenápadně buduješ základní pilíře mé sebedůvěry. Nejsem hloupý, abych to nepoznal."

"Tvá inteligence je obdivuhodná," ušklíbl se Malfoy. "Ale budu muset na tobě ještě hodně zapracovat. Tato investice se mi ale do budoucna určitě vyplatí," uculil se tajemně.

"Nerad ti beru tvé iluze, obávám se ale, že ta zbytečná ztráta času není moc užitečně vložená investice."

"Ten tvůj pesimismus je nakažlivý jako mor. Už mě nebaví zvedat tvé sebevědomí nekonečným opakováním toho, jak to bylo úžasné. Ne dokonalé, ale úžasné. K dokonalosti budeš potřebovat ještě mnoho a mnoho hodin praxe," mazaně se usmál.

Severusovi to v této chvíli moc vtipné nepřišlo. "Ztráta času… jak jsem již řekl."

"Severusi, nebuď tak zakomplexovaný. Kam zmizelo tvé nadšení pro nové věci, sakra? Chceš to vzdát po prvním neúspěchu? Sám jsi to chtěl, abych tě naučil všemu, co umím. Navrhuji začít nejdřív s teorií."

"Celá teorie je v hajzlu, jen co přede mnou roztáhneš nohy."

Malfoyovo tělo se zachvělo špatně skrývaným smíchem. "Severusi, ty máš ze šoustání panickou hrůzu!" bavil se. Podíval se mu do jeho uhlově černých očí a řekl už vážněji. "Na začátku naší hry jsem ti slíbil, že tě nebudu nutit do ničeho, co nebudeš chtít. Sex má mnoho tváří a ty můžeš sbírat zkušenosti v jiných oblastech. Až budeš připravený odhalit tajemství análního sexu, zasvětím tě do jeho tajů tak, že budeš o něj škemrat."

Severus znechuceně ohrnul nos. "O tom velice pochybuji."

_______


Do Severusových vzpomínek na krásné období s Luciusem najednou nelítostně vtrhl čísi výsměšný hlas. "Koukejte, Srabus se nám zasnil přímo uprostřed snídaně."

Někdo mu podrazil ruku, o kterou si opíral hlavu, a brada mu tvrdě narazila o stůl. Zasykl bolestí, jak si překousl jazyk a prudce otevřel oči. Jediný pohled na Potterův nenáviděný obrýlený ksicht postačil k tomu, aby jeho nostalgické vzpomínky okamžitě vyšuměly oknem do prosincového mrazu. Bleskově se vrátil zpátky do reality a rychle zmačkal Malfoyův vzkaz do dlaně. Vyplivl na zem chuchvalec slin, smíchaný s krví a nenávistně se na ty smrady podíval.

Black pobaveně řekl. "Copak děláš v noci, Srabusi, když za bílého dne usínáš nad jídlem? Honíš si péro až do rána?" Potter s Pettigrewem se vtipu hlasitě rozesmáli.

Snape s nechutí odstrčil snídani od sebe. "Vážně, Blacku, neměl bys na mé péro tak často myslet. Nerad tě zklamu, ale není k mání. Ne pro tebe."

Blackovi se zablesklo v očích. Severus se zvedl od stolu a rychlým krokem zamířil pryč z Velkého sálu.

Black za ním vztekle zavolal. "Dej pozor, Snape, příliš častá masturbace má negativní vliv na pohlavní život. Aby si tvůj pták nezvykl jen na tvoji ruku a v budoucnu se bez její pomoci ani nepostavil." Jeho vtipná poznámka byla oceněna mohutným výbuchem smíchu u stolu.

Severus vyběhl ze sálu do haly a daleko za zády zanechal vzdalující se škodolibý smích. Cestou ještě několikrát odplivl krev z úst. Za jiných okolností by ho Potter a jeho parta určitě pronásledovali, za chvíli se ale konal poslední letošní zápas ve famfrpálu, jako pokaždé těsně před koncem roku a Potter byl hlavní hvězdou nebelvírského družstva. Severus si znechuceně odfrkl. Zadoufal, že tam Potter někde nahoře zmrzne.

Jeho nohy zpomalily až v ústí chodby do podzemí. Seběhl schody a zamířil do zmijozelské společenské místnosti. Lomcoval jím vztek. Ti všiví nebelvíři ho letos terorizovali obzvlášť často a obzvlášť krutými způsoby, jako kdyby chtěli ještě rychle dohnat těch posledních pár měsíců, zbývajících do jejich definitivního odchodu z Bradavic.

Severus zvolnil krok a vrátil se k přerušeným myšlenkám. Jsou tomu skoro přesně tři roky, co navázal důvěrné přátelství s Luciusem Malfoyem. Bylo to šest nejlepších měsíců v jeho životě. Všichni, včetně studentů z vyšších ročníků, si ho v té době předcházeli a nikdo si to s ním nechtěl za žádnou cenu rozházet. Dokonce i sám Potter a jeho vyšinutá parta mu dali načas pokoj a vyhýbali se mu širokým obloukem.

Malfoy držel nad ním ochrannou ruku a Severus poprvé v životě okusil moc. Vychutnával si svých patnáct minut slávy. S Malfoyem trávil veškerý svůj volný čas a využíval ho vskutku účelně a užitečně. Malfoy mu dával soukromé lekce ze všech oblastí, budoval jeho charakter a zasvěcoval ho do umění milování. Podle svých představ a k obrazu svému. Skryti před světem navzájem detailně poznávali svá těla a po divokém sexu si tajně zahrávali s černou magií.

Pak Malfoy školu opustil a Severusův život se nanovo zatáhl bouřkovými mraky, dokonce se zvýšenou intenzitou. Neměl už nablízku svého ochránce a ze všech stran začal dostávat rány. Díky malfoyské škole byl ale odolnější a nebál se rány vracet zpátky.

Co Malfoy odešel ze školy, už ho Severus víckrát neviděl. První rok to těžce nesl, byl na něm závislý a hodně mu chyběla jeho spřízněná duše a - proč to nepřiznat - i jejich sexuální hrátky. Během dalšího roku nakonec Severus navázal jednu nebo dvě krátké známosti se spolužáky, ochotnými experimentovat s osobou stejného pohlaví. Zdaleka však nedosahovali Luciusových kvalit a nedokázali plně uspokojit jeho vysoké nároky. Lucius nasadil laťku hodně vysoko. Dokonce chvíli zkoušel chodit i s holkou, ale její vlhkost a oblé dívčí tvary ho brzy odradily a včas utekl z její náruče.

Nikdy ale nedokázal překročit zakázanou hranici. I kdyby byl ochoten - a teď si byl vědom, že se dostává na nebezpečnou půdu, když o tom vůbec uvažuje - překročit tabu a okusit anální sex, neexistoval nikdo, s kým by byl ochoten v téhle oblasti experimentovat. Nikdo kromě Luciuse.

Severus vešel do pokoje a padl naznak do své postele. Všude byl posvátný klid, všichni ostatní mrzli venku na famfrpálu. Narovnal pomačkaný pergamen a znovu se začetl do Malfoyova úhledného písma, jako kdyby si chtěl ten důvěrně známý rukopis vypálit do sítnice.

Severusi, drahý příteli. Nastala vhodná doba prohloubit naše přátelské vztahy. Lucius.

V očích mu plály plamínky těžko skrývaného vzrušení. To byl typický Malfoy. Liboval si ve stručných vzkazech, do kterých však vložil tolik skrytého textu, jako kdyby popsal celý list. Jen zasvěcený uměl číst mezi jeho řádky. Severus rychle pochopil skrytý význam vzkazu. Nezapomněl, parchant. Jsou to téměř tři roky, co mu Lucius slíbil, že až přijde čas, zasvětí ho do tajů análního sexu. A Severuse dělí od prahu dospělosti už jen pár dní.

Severuse najednou přepadla silná touha po něm. Penis mu bolestivě tepal v úzkých kalhotách a hrozil, že vybuchne. Chvíli bojoval se silným nutkáním vyhonit se. Zkroutil se do klubíčka, zabořil obličej do polštáře a tiše vzlykal. S velkým úsilím se mu povedlo získat nad sebou kontrolu a ovládnout svoji touhu. Malfoyská škola - kurs sebeovládání - lekce tři.

Když se trochu srovnal, vzal brk a napsal krátkou neformální odpověď na Malfoyův vzkaz ve smyslu, že v zásadě nemá nic proti tomu znovu obnovit, popřípadě prohloubit, jejich přátelské vztahy. Pečlivě vybíral slova, aby Malfoy nepoznal, že na to toužebně čekal od chvíle, co se jejich cesty rozešly a že tři roky nemyslí na nic jiného.

Rychle odnesl svůj vzkaz do sovince a vrátil se na pokoj. Celé sobotní dopoledne prospal. Ještě v ten den mu u večeře sova přinesla odpověď na jeho vzkaz. Opět stručný, opět výstižný.

Drahý příteli. Přijmi prosím pozvání na zítřejší večeři na Malfoy Manor. Přivítáme spolu Nový rok s novými zážitky. Lucius.


Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za komentář.