středa 18. srpna 2010

Prozrazené tajemství

Provokovat vlkodlaka se nemá. A Severus Snape to moc dobře ví.
Autor: Styx
Pár: Severus Snape/Remus Lupin
Varování: humor, slash, Severus v nezvyklé roli
Přístupnost: 18
Poznámka: Omlouvám se, že jsem Severuse tady malinko zesměšnila, ale jinak ho miluji. :)
Napsáno: 2010



"Lupine! To neumíš, sakra, zaklepat?" zavrčel Snape a bleskurychle zvažoval, jestli se má schovat za obrovské zrcadlo, ve kterém se právě vzhlížel, anebo zachraňovat spouštějící se oko na hedvábné punčoše, které si zatrhl, jak se vylekal. Oko se rozeběhlo po jeho lýtku a Snape potichu zaklel.

"Klepal jsem," odporoval zaražený Lupin, "očividně jsi neslyšel." Po počátečním šoku s neskrývaným zájmem zíral na rudý podvazkový pás, obepínající Snapeovy hubené boky a přidržující jemné punčochy ve stejné barvě. Při pohledu na napěchované červené spodní prádlo mu zaskočilo a rozkašlal se. Zakryl si ústa rukou a lehce zrudnul.  

Snape zachytil jeho pohled. "Máš problém?" zavrčel vztekle, že se nechal přistihnout v tak trapné situaci a začal se rychle zbavovat podvazků. Nervózní prsty si však nedokázaly poradit s komplikovaným zapínáním a vztekle lomcovaly s krajkou.

Remus dvěma dlouhými kroky překonal vzdálenost mezi nimi. "Chceš pomoct, Severusi?" Koutek rtu mu zacukal v pobaveném úšklebku.

Snape zlostným pohledem provrtával Lupina skrz naskrz jako laserový paprsek. Pohodil hlavou dozadu, aby se zbavil pramenu mastných vlasů, padajících mu do očí. "Vezmi si ten zatracený lektvar a vypadni!"

Lupin se rozesmál. Hlubokým, pobaveným smíchem, který jasně naznačoval, že odejít nemíní ani náhodou. Této šťavnaté kořisti nedovolí jen tak uniknout ze svých vlčích drápů. Počáteční rozpaky vystřídaly neřestné myšlenky. "Obleč se do ženských šatů," řekl najednou a v očích mu blesklo něco zvířecího. Spíš, než prosba to znělo jako rozkaz.

"Zbláznil ses, Lupine?" vyštěkl Snape a jeho obočí se nevěřícně klenulo kdesi uprostřed čela.

"Myslím to smrtelně vážně," ujistil ho Lupin. Udělal další krůček dopředu a jejich hrudi se spojily. Rty se jemně dotkl ulity Snapeova ucha a šelmovsky zavrněl: "Přece bys nechtěl, aby se rozneslo, že nosíš ženské prádlo." Rty mu pokřivil mazaný úsměv.

Snape ho propaloval černými uhlíky svých zornic a pokusil se nevšímat si té zvířecí touhy, která se odrážela hluboko ve vlkodlakových očích. "Ty bastarde!" zasyčel nenávistně.

Lupin se ušklíbl. "Nemáš na vybranou." Otevřel šatník a jak předpokládal, viselo v něm hned několik ženských šatů. Chvíli se prohraboval mezi ramínky a nakonec vybral krvavě rudý korzet s černým šněrováním, kratičkou červenou sukýnku a louboutinky na jehlovém podpatku. Beze slov, zato s významným úsměvem, vše podal Snapeovi.

Severus zamrkal očima. Otevřel ústa, aby řekl něco jedovatého, z jeho rtů však unikl jen neidentifikovatelný sykot. Stiskl tenké rty pevně k sobě a svůj názor sdělil alespoň pohledem. Tak vražedným, že by zabil i koně. Na vlkodlaky to ale očividně nepůsobilo.

"No?" zavrčel Lupin netrpělivě. "Nebo dáš přednost tomu, abych si vzpomínku na tvé sexy tělo uschoval do myslánky pro příští generace?"

Snape se ho ještě chvíli pokoušel zavraždit pohledem, Lupinova pobízející tvář však naznačovala, že tohle ho zaručeně nezabije. Když Snape konečně pochopil, že nemá na výběr, vztekle chmátl po hadrech a začal se pomalu oblékat. Sledoval přitom vlkodlaka tak nesnášenlivým pohledem, že musel Lupina až bolet. Obepnul si slušivý korzet kolem hubeného trupu a dlouhými pažemi se snažil vzadu si jej utáhnout. Docílil však jen toho, že se zašmodrchal do provázků. Vztekle zafuněl.

Lupin ho chvilku pobaveně pozoroval, opřen ramenem o skříň, s rukama založenýma na prsou a ohromně se bavil. "Ukaž, pomůžu ti," slitoval se nad ním nakonec a začal pomalu splétat křížky na Severusových zádech. Zrak mu neustále klouzal na ten tenoučký pruh červené krajky, mizící mezi Snapeovými půlkami. Těsně přitom utahoval korzet, až Severusovi občas unikl ze sevřených plic prudký vzdech.

"Chceš mi zlámat žebra, ty zmetku?" zasténal Snape.

"Ne... jen chci slyšet, jak vzdycháš," ušklíbl se Lupin a naposled prudce utáhl. "Hotovo." Obešel Severuse, udělal dva kroky dozadu a sjel ho zepředu chlípným pohledem od hlavy k patě. "Docela ti to sluší," zašklebil se.

Ve Snapeových temných očích se zablýskalo a měl co dělat, aby nepoužil zakázanou kletbu. "To ti jednou oplatím. I s úroky," procedil skrz zatnuté zuby.

Lupin se opět zasmál. "Víš, měl jsem dojem, že to teď oplácím já tobě, Severusi." Přistoupil k němu a ovinul mu krátkou sukýnku kolem útlých boků. Přitom zavětřil, jak byl tak blízko něj. "Cítím z tebe vzrušení," pohlédl mu přímo do očí a zachechtal se. "Tobě se to líbí, ty mizero!"

Snape upřel na něj vyděšený pohled. Chtěl něco říct, zmohl se však jen na pouhé vzteklé zalapání po dechu. Než chytil druhý dech, houpaly se mu před očima červené lodičky s vražedně vysokými podpatky.

"Ještě boty." Lupin se usmíval svým typickým dobráckým úsměvem, ale pozorné Snapeovo oko zachytilo v jeho očích záblesk zla, které vlkodlak celý život drží v sobě pod kontrolou. 

Severus popadl boty, rychle do nich vklouzl, jako by chtěl mít celou tuhle frašku co nejdřív za sebou. Hotovo. Zůstal stát v trapné póze, od hlavy k patě v nebelvírské červené, ve vyzývavých ženských šatech, s kostnatými kotníky, vratce se viklajícími na jehlových podpatcích.

Pomalu otočil k Remusovi svůj obličej. Těžko říct, zdali byl rudý vztekem nebo hanbou, v každém případě decentně ladil s barvou svého oblečení. "Lupine, tohle si odskáčeš!" procedil mezi rty a jedovaté zasyčení znamenalo příslib něčeho velmi bolestivého.

"Velice rád. Tohle mi totiž stojí za všechnu bolest na světě." Vlkodlak si chlípně olízl rty a už se ani nesnažil skrývat, jak silně ho profesor lektvarů v rudém prádélku vzrušuje.

Snape lehce zpanikařil. Zajel rukama dozadu a zběsile se snažil rozvázat pevně utažené tkaničky na korzetu. Lupin vykročil dopředu a přinutil ho couvnout, až Snape narazil na hranu stolu. Remus se přitiskl celou svou váhou na jeho tělo a odřízl mu cestu k úniku. Pokud by Snape chtěl utéct, musel by vyskočit na stůl a v tom, co měl na sobě, by to byl opravdu kaskadérský kousek.

Vlkodlak přejel hřbety svých prstů po Snapeově bělostné kůži na hrudi. Z hrdla se mu vydralo tiché zvířecí zavrčení. Pohlédl zblízka do černých očí a snad poprvé v životě vycítil Snapeovu nejistotu. Zachvěl se vzrušením a najednou věděl, že nezůstane jenom u módní přehlídky. "Představení ještě neskončilo, Severusi." Nelidský zvuk mu zavibroval v hrdle a jeho ústa se rychlostí blesku přisála na Severusovy rty. Jazyk mu zatlačil do úst.

Zaskočený Snape se ani nesnažil bránit. Trvalo nějakou chvíli, než se konečně zapřel dlaněmi do Lupinova hrudníku. Spíš by však odstrčil stonehengeský balvan, než by jen o píď pohnul nadrženým vlkodlakem. Silné Remusovy paže, vypracované běháním po čtyřech za nesčetných úplňků, bez problémů přikovaly vychrtlé Snapeovy ruce k jeho vlastnímu trupu.

Snape se ocitl jako ve svěrací kazajce. Cukal pažemi, jak se snažil vysvobodit ze sevření a propaloval ho pohledem, rozžhaveným jako drát. Najednou vytřeštil oči, když ho do slabin zatlačil Lupinův tvrdnoucí penis. Trhnul hlavou a konečně vyplivl jeho jazyk. "Lupine! Co to...?" Zaúpěl a zhnuseně si odplivl.

Remus povolil jednu ruku, hřbetem dlaně si otřel vlhká ústa a rozesmál se hrdelním smíchem. Chtíč mu zatemnil mozek a uvolnil temnou stránku jeho povahy. Jediným ladným pohybem, téměř jako taneční otočkou, si Snapea otočil k sobě zády a přitiskl se zezadu k němu.

"Znáš tu dětskou pohádku o holčičce v červené sukýnce?" šeptal mu tichým, vzrušeným hlasem do ucha. "Myslím, že jí říkali Červená Karkulka." Hrubou dlaní mu pomalu sjížděl po punčoše od kolena výš a výš a přejel rukou přes jeho stehno.

"Taky provokovala vlka..." pokračoval, "... a byla za to potrestána." Vklouzl rukou pod sukni a zasunul prsty pod podvazkový pás. Cítil, jak se Snape zachvěl odporem. "Každý, kdo si zahrává s vlkem, na to doplatí."

Při posledním slovu prudce ohnul Severuse přes stůl, až z jeho hrdla vyrazil krátký výdech. Jednu dlaň přitiskl doprostřed jeho zad a druhou rukou mu vyhrnul sukni na záda. Při pohledu na nabízející se sněhobílé pozadí ztěžka polknul, až mu poskočil ohryzek na krku. Neodolal a přejel bříšky prstů po jemné kůži. Snape ani nemukl.

"Nevyplatí se provokovat vlka, Severusi," zavrčel varovným, rozechvělým hlasem. "Nevyplatí se provokovat mně." Lupin hltal očima bílou kůži, kontrastující s rudým prádlem a odolával pokušení rovnou ho vojet. Chtěl, aby si Snape to ponížení užil. Zasunul jeden prst za horní lem rudých tang a pomalu, pomaloučku je stahoval dolů. Když spadly na kotníky, vzrušeně si olízl rty.

Ticho přerušoval jenom přerývaný Lupinův dech a vzteklé Snapeovo funění. Ozval se kovový zvuk rozepínajícího se zipu a tvrdá erekce se přitiskla mezi Severusovy hýždě a polechtala ho u otvoru. Snape instinktivně stáhnul půlky k sobě a pokusil se vzepřít na loktech.

"Ššš," konejšil ho Lupin a přitlačil dlaň mezi jeho lopatky. "Uvidíš, bude se ti to líbit, Karkulko," zavrčel temně. Nedokázal už víc ovládnout vzrušení. Prudce přirazil.

Snape stiskl pevně víčka k sobě a nahlas zasténal. Sevřel v pěstech hranu stolu a opřel čelo o desku. Po odeznění počáteční bolesti se uvolnil, pravý koutek úst se mu pomalu zkroutil do pokřiveného, vítězného úsměvu. Dosáhl svého. Ten zatracený vlkodlak není ani zdaleka tak nepolapitelný, jak se zdálo. Využít jeho slabost pro červenou barvu, na kterou reaguje jako býk v aréně a chytře zkombinovat s jeho fetišistickou úchylkou na dámské spodní prádlo bylo pro Snapeův geniální mozek opravdu hračkou. A ten hlupák Lupin ani nepostřehl, že se chytil do nastražené léčky, kterou Snape načasoval přesně na dobu, kdy si pravidelně chodí pro omějový lektvar.

Snape se ušklíbl. Na každého vždycky něco najde. Spokojeně zavřel oči a přenechal Lupinovi režii svého vlastního scénáře.

Konec


1 komentář:

  1. [1] Lebel | 80.188.250.43 (80.188.250.43) | 18. srpna 2010 v 14:25
    Muhehe, tak to bylo dokonalý. Ten Severus se nezdá. :D

    [2] Neferet | ip-85-161-250-10.eurotel.cz (85.161.250.10) | 19. srpna 2010 v 1:14
    Souhlasim s Lebel. Chytrej Severus. :)

    [3] Lana | Web | 89-24-6-16.customers.tmcz.cz (89.24.6.16) | 19. srpna 2010 v 1:20
    Styx, tahle povídka mě u tebe překvapila. Nějak se mi nectělo věřit že by si ze Snapea uděla transvestitu, prostě mě to šokovalo, ale nakonec se to víc než vysvětlilo. To že převlek za ženu použil jako lákadlo na Lupina se mi hodilo k jeho vychytralosti. Taky se mi líbí že je tu Lupin hodně vlčí protože přesně tak si ho představuji. A to že si použila fakt že většinu barevně vidících zvířat dráždí rudá barva je podle mě skvělé. Ale musím přiznat že úplně nejvíc mě potěšilo si konečně zas moci od tebe něco přečíst, hodně mi to chybělo.

    [4] Akkarra | 213.192.0.254 (213.192.0.254) | 19. srpna 2010 v 10:58
    Já už jsem se taky chtěla zeptat, co Severus provedl, že skončil takhle. A ono je to nakonec úplně jinak. Snape je prostě hlavička. :-D

    [5] Severka | ip-94-112-47-232.net.upcbroadband.cz (94.112.47.232) | 20. srpna 2010 v 9:45
    Jsem moc ráda za ten konec. Remus byl tady úplně zbaven hodného vzezření a byl z něj vlkodlak se vší syrovostí. Ale nelíbilo se mi, že by se Severus nechal tak snadno ponížit a ovládnout. Vysvětlení celé povídce dává jiný tón, který je mi bližší. Představa Severuse v takovém oblečku je nepopsatelná. Děkuji Styx za povídku, jsem ráda, že jsem si zase od tebe mohla něco přečíst.

    [6] Narcisa | Web | 145.123.broadband3.iol.cz (85.70.123.145) | 23. srpna 2010 v 12:08
    Už jsem se chtěla zeptat, proč jsi to Severusovi udělala. Role, kterou téměř do samého konce hrál se mi moc nelíbila, ale to závěrečné rozuzlení tomu dalo úplně jiný ráz, takže suma sumárum se mi ta povídka moc líbila. Taky mě potěšilo, že Remus tady není tak vyhraněně kladná postava. Je to zase trošku odlišný pohled na něj, přestože mě se jako ten výrazný klaďák moc líbí a tak nějak mi to k němu patří. Děkuju, že jsem si od tebe po tak dlouhé době mohla zase něco přečíst.

    [7] Zuzana | bband-dyn126.178-41-77.t-com.sk (178.41.77.126) | 24. srpna 2010 v 18:16
    Na chvíľu som zliezla do civilizácie a čo to vidia moje oči??? Poviedka od Styx :) Geniálny nápad. Nevadil by mi ani Severus ako transka, ale takto je to úplne skvelé :-D Dúfam, že Ťa múza vybozkávala a znova budeš písať viac, je to zážitok čítať Tvoje veci, (potešili ma aj udalosti v "Sklepení" krásne sa číta návrat Styx k Velmistrovi, oslintala som klávesnicu v internetovej kaviarni) :-)

    [8] Anubida | 72.26.broadband10.iol.cz (90.177.26.72) | 25. srpna 2010 v 21:58
    No perfektní:PRemie se chytil do pastičky jako myšička:DAch ten geniální Severus:)

    [9] Anina | Web | 89.72.broadband6.iol.cz (88.101.72.89) | 3. října 2010 v 13:58
    Teda, já chci foto těch dvou. Mě sa hrozně líbí predstava Severuse v dámských šatech. Asi hlavně proto, že to k němu moc nesedí. 8-)

    [10] Blanch | cust140.uhlirov.maxxnet.cz (213.192.39.144) | 31. října 2010 v 22:46
    och :DDD To bylo geniální :D Skvělý nápad. Taky jsem kdysi použila na Lupina pohádku o červené Karkulce, ale nikdy nedopsala :D, tohle bylo skvostné... :D :D

    [11] paní archivová | Web | adsl19719.becolink.cz (213.226.197.19) | 1. února 2011 v 14:36
    Konec mě dostal, ale možná by se mi to víc líbilo, kdyby Snape zůstal zprzněný a ne jako vítěz. Jsem zlá. Tleskám, bylo to skvělé :)

    [12] melisa | 95-105-250-207.static.orange.sk (95.105.250.207) | 22. listopadu 2011 v 11:04
    Bylo to naprosto skvelé. U tak fotku tych dvoch by som chcela mať. Tlieskam.

    [13] WaclawV | E-mail | Web | 170.red-88-14-24.dynamicip.rima-tde.net (88.14.24.170) | 29. dubna 2017 v 10:18
    Velmi pěkný blog.

    [14] Karin | 93.38.broadband10.iol.cz (90.177.38.93) | 30. dubna 2019 v 17:11
    Tak to bylo hustý prohnaný Severus.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář.