neděle 11. prosince 2011

Po čem muži touží

Remus náhodou objeví předmět Siriusových tajných fantazií.
Autor: Styx
Pár: Remus/Sirius
Napsáno: 2010


 

Vánoce za dveřmi a Remus neměl pro Siriuse ještě žádný dárek pod stromeček. Celý měsíc si lámal hlavu nad tím, čím by mu udělal radost. Sirius měl všechno, co potřeboval. Velký, vkusně zařízený dům. Slušnou hromádku galeonů v bance u Gringottů. Dobře placené místo na ministerstvu v odboru vyšetřování nespravedlivě odsouzených. A jeho.

O to těžší bylo vymyslet takový dárek, který by Siriuse potěšil a splnil jeho touhy. A hlavně, aby to moc nestálo. Nemůže si dovolit kupovat drahé věci, když nemá žádnou práci a od Siriuse by si už ze zásady žádné peníze nikdy nevzal.

Den před Vánoci Remus ještě pořád nic neměl a začínal být z toho zoufalý. Rozhodl se, že se pustí do vánočních příprav, s nadějí, že ho to inspiruje k nějakému nápadu. Alespoň se zabaví, než se Sirius vrátí domů z práce.

Přitáhl z lesa krásně rostlý smrček a postavil jej v obývacím pokoji k oknu. Rovnou jej ozdobím a překvapím Siriuse, usoudil. Začal se shánět po vánočních ozdobách. Nikde je nenašel, nejspíš je bude mít Sirius schované někde ve svém pokoji. Vyběhl do patra a začal se po nich poohlížet. Netrvalo dlouho a v jedné skříni našel objemnou krabici se skleněnými ozdobami. Popadl ji a už chtěl zavřít, když najednou na spodní poličce, přímo pod krabicí, něco upoutalo jeho pozornost.

Dřepl si a vzal do rukou jakýsi obrázkový časopis. Začal si v něm listovat, a nestačil se divit. Oči mu málem vypadly z důlků a chvílemi překvapeně pískl. Do některých obrázků byly perem dokreslené detaily a ručně připsané poznámky, co jejich autora na tom vzrušovalo. Remus je podrobně prozkoumal. Tak po tomhle ty toužíš?

Najednou ho zčistajasna osvítil geniální nápad a na tváři se mu objevil potměšilý úsměv. Vrátil časopis zpátky na místo, položil na něj krabicí s ozdobami, aby Sirius nepoznal, že objevil jeho tajemství a rychle vypadl z pokoje. Teď už přesně věděl, co má sehnat.

Nastal Štědrý večer. Po chutném jídle si v dobré náladě navzájem vyměnili balíčky a každý si začal rozbalovat ten svůj. Remus si se zalíbením prohlížel nový hábit. "Velice vhodný dárek, Siriusi, ten starý už je samá záplata. A ponožky,"zatvářil se překvapeně, "ty jsem už taky potřeboval," zasmál se a po očku sledoval přítele, jak si rozbaluje svůj balíček.

Sirius roztrhal vánoční papír a z krabice začal vytahovat zajímavé věci: kožený obojek i s vodítkem, kovová pouta, roubík, bičík a důtky z kůže a černý šátek na oči.

"Co to sakra je?" vyjekl překvapeně Sirius.

Remus se nevinně pousmál. "No... jen mě napadlo, jestli by se ti třeba nelíbilo zkusit si trochu tvrdší sex?" V očích mu zablýskaly ďábelské plamínky.

Kdyby jenom chudák Remus tušil, že tam ten časopis zůstal ještě po Regulusovi.


Konec


Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za komentář.