neděle 23. května 2010

Smrtijedské hry

Drabble. Když Smrtijedi nemají do čeho píchnout, vymyslí si zvrácenou hru pro pobavení.
Autor: Styx
Postavy: Severus Snape, Lucius Malfoy, Lord Voldemort a další smrtijedi
Poznámka: drabble
Napsáno: 2010
 


Kolem stolu se poflakovalo několik přiopilých mužů. Už dlouho se nekonala žádná pořádná akce a když Smrtijedi nemají koho zabíjet nebo mučit, začnou se opíjet a z dlouhé chvíle vymýšlet drsné hrátky pro pobavení.

"To je nuda," protáhl se líně Lucius. Odložil sklenku s vínem a vzal do ruky nůž. K házení čepele do bochníku sýra se už ale nedostal. Soustředěně se zahleděl na díry v ementálu. "Já bych tak šoustal," zasténal.

"Řekni to mému zadku," zavtipkoval opilecky Rabastan a vydezinfikoval hrdlo další sprškou tvrdého alkoholu.

"Neprovokuj, nebo si s ním vážně promluvím," oplatil mu Malfoy.

"Taky nemám do čeho píchnout," zachechtal se Regulus a zvedl hlavu od Dolohovovy kůže, do které vyřezával špičkou nože nějaké umělecké dílo.

"Co si trochu povyrazit?" Tony si slízl krev z paže, vychrstl na ránu proud skotské a shrnul rukáv. "Vybereme z nás jednoho šťastlivce, který bude se zavázanýma očima hádat, kdo mu to zezadu dělá. Užijeme si všichni," ušklíbl se zvráceně. Nečekal, až mu ostatní jeho nápad schválí a už si rozepínal poklopec. O chvilku později už ho následovalo půl tuctu nadržených Smrtijedů.

"Kdo půjde klečet?" zavrčel Mulciber zadýchaně. "Jenom abych věděl, na co se mám těšit."

"Co třeba nějaký panic?" Luciusův chlípný zrak sklouzl na Snapea, který se do jejich hrátek nezapojil.

"To už snad stačí," zhodnotil Rosier zkušeným okem míru ztopoření přítomných penisů. Tajně se domluvili, kdo začne a všichni se svorně otočili ke Snapeovi. Než stačil zaprotestovat, klečel na čtyřech, hlavu schovanou pod kápí, kalhoty na půl žerdi. Zaměstnal čtyři Smrtijedy, než se jim povedlo udržet ho na kolenou v připouštěcí poloze.

"No tak, Severusi, jednou začít přece musíš," šeptal Lucius vzrušeně, hladíc si přitom rukou penis. Přiblížil se zezadu ke Snapeovi a toužebně pohladil jeho bílý zadek. Než však byl připuštěn k akci, rameno mu sevřela kostnatá ruka. Otočil se a vyděšeně pohleděl do rudých očí Pána zla.

Lord Voldemort odstrčil Malfoye, několika rychlými pohyby dlaní přemluvil svůj majestátní penis k použití a bez přípravy pronikl do protestujícího Snapeova těla. 

Severus se najednou přestal vzpouzet a zkoprněl.

"Můj pane?" zašeptal překvapeně.

Konec

1 komentář:

  1. [1] chillychilly | Web | 95.82.147.41 (95.82.147.41) | 20. listopadu 2010 v 21:14
    Musím říct, že tohle double drabble mám ohromě ráda, vždycky mě naprosto rozesměje, jak Sevík pozná Voldyho. A taky, Voldy ho prostě musí mít velkýho, že jo, jinak si to ani představit nedovedu

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář.