pondělí 27. července 2020

In whisky veritas 4 - Sblížení

Část čtvrtá:
Sblížení


Hodiny na věži odbily půlnoc a rozjařená společnost se hlučně rozloučila s rokem starým a přivítala Nový rok. K ránu už byl Severus příjemně přiopilý alkoholem kolujícím v jeho žilách. S Luciusem si během celého večera posílali vyzývavé pohledy a z jejich očí přímo čišelo, že by nudnou zábavu s opilými kouzelníky ihned vyměnili za vzájemné sebepoznávání. Severuse polil studený pot, když si najednou všiml, že Narcisa jejich významné zachytila. Na tváři se mu objevil nepovedený omluvný úsměv a v rozpacích se rychle zvedl.

"Už odcházíte, pane Snape?" zeptala se Narcisa.

Než Severus stačil zareagovat, ozval se Luciusův panovačný hlas. "Já jsem ti to neřekl, drahá? Můj host tady zůstává přes noc. Jdu mu ukázat jeho pokoj. Omluvíš nás?" Rozloučil se s ní polibkem na čelo. "Přeji ti příjemný zbytek noci, miláčku." Severusovi hlavou a on ho zmateně následoval.

Vystoupali po schodech do patra a Malfoy otevřel dveře jeho pokoje. Pokynul mu rukou, aby vstoupil. "Udělej si pohodlí, Severusi. Koupelna ti je k dispozici. Až budeš hotový, rád bych tě ještě pozval k sobě na sklenku mé oblíbené skotské. Mé komnaty jsou přímo naproti." Jak jinak. Usmál se a vstoupil do protějších dveří. Věnoval mu všeříkající pohled a zmizel za nimi.

Severus se zběžně rozhlédl po pokoji. Opět žasl nad přepychem kolem, ale nezdržoval se, rychle ze sebe sundal všechno oblečení a vklouzl do koupelny. Dával si načas, chtěl Luciuse trochu potrápit čekáním za to, že celý večer musel přetrpět velkou společnost místo soukromí s Luciusem, i když on sám by se už nejradši viděl v jeho náručí. Po půl hodině konečně vypnul sprchu a oholil si tvář. Sáhl po kolínské na polici, nalil kapku do dlaní a vklepl si ji do pokožky tváře a krku.

Zvažoval, jestli si má opět navléknout své společenské oblečení. Byl přece pozván na skleničku, ne na šoustání. I když… nebylo vůbec pochyb, jak to nakonec skončí. A tak, aby ušetřil své oblečení před rozerváním, z praktických důvodů nakonec sáhl po županu. Vyšel na chodbu a opatrně se rozhlédl do všech stran. Zezdola se ozýval vzdálený falešný zpěv opilých kouzelníků. Severus tiše zaklepal na dveře naproti.

Dveře se okamžitě rozletěly, jako by Malfoy stál celou dobu za nimi a čekal, až zaťuká. "Pojď dál," uvítal ho se širokým úsměvem Lucius. Měl na sobě jen župan ve zmijozelských barvách. Severusovi zacukaly koutky. Lucius očividně přemýšlel stejně prakticky jako on.

Malfoy přešel k baru a do dvou skleniček nalil pravou skotskou whisky. "S ledem?" zeptal se.

"Nevím. Nikdy jsem ji ještě nepil," odpověděl Severus.

"Takže čistou," znalecky řekl Malfoy.

Severus se nenápadně rozhlédl a úžasem zamrkal. Celé malfoyské sídlo bylo honosné, ale Luciusovy komnaty byly zařízeny nadmíru okázalým luxusem a vytříbeným vkusem v kombinaci bílé barvy, zlata a kouřového skla. Jeho luxusní pokoj pro hosty mu v porovnání s tímto připadal jako pokoj pro služebnictvo.

Lucius přistoupil k němu a podal mu sklenici. "Na dnešní setkání… a na tisíc následujících. In whisky veritas," přiťukl si.

Přiložil sklenici k nosu, labužnicky nasál vůni sladu a ovoce a ochutnal ušlechtilý nápoj. Převaloval jej na jazyku, mazlil se s ním a vychutnával jeho nezaměnitelnou chuť. "Ne ve víně je pravda, ale ve whisky," usmál se Malfoy. "In whisky veritas. To je mé oblíbené rčení. A zatraceně pravdivé."

Severus přiložil sklenici ke rtům a nechal zlatý mok vklouznout do úst. Ucítil příjemnou, kořeněnou chuť. Ostře pálila na jazyku a příjemně hřála v žaludku. Rozproudila se mu krev v žilách.

Malfoy odložil skleničky a přistoupil k němu. Byl tak blízko, že Severus cítil vůni drahé kolínské z jeho kůže. Podbřiškem mu projela vlna vzrušení. "Moc jsi mi chyběl, Severusi," řekl tiše Lucius a pohladil mu hřbetem ruky tvář. "Jsi už dospělý muž," konstatoval a vklouzl mu rukama pod župan, ovinul je kolem pasu a přitiskl jeho tělo ke svému. Pootevřenými ústy mu měkce dýchal po tváři. "Cítíš se už na to poznávat něco nového a zakázaného?" šeptal vzrušeně.

Severus byl jako v transu. Naskočila mu husí kůže, přestože ho spalovalo sálající teplo Luciusova těla. "Musel bych mít silnou motivaci," zašeptal.

"Bylo by to pro tebe přiměřeně motivující mít nade mnou moc?" pošeptal mu Lucius do ucha. Když Severus překvapeně otevřel oči, dodal. "Dočasnou samozřejmě."

"To by byla, myslím, dostatečně podnětná motivace," uznal Severus

Luciusovy rty mu uchvátily jeho ústa ve žhavém polibku, tak žhavém, že nebýt silných Luciusových paží, které ho pevně svíraly kolem pasu, Severusovi by se podlomila kolena. Každým nervem jeho těla proběhl elektrizující pocit, rozechvěl mu svalovou tkáň a uzemnil se až v konečcích prstů na nohou.

"Chceš si zkusit moc, Severusi?" uslyšel naléhavý šepot u svého ucha. "Řekni, chceš?"

"Kdo by nechtěl…" zasténal dychtivě Severus.

V pevném objetí oba padli do měkkých polštářů komfortní pohovky. Severus hned převzal aktivitu a začal se žádostivě sápat po Luciusově těle. Dusil ho divošskými polibky a jediné, po čem teď zrovna toužil, bylo dobýt se mu pod župan a zmocnit se jeho orgánu. Alkohol dělal své.

"Počkej, počkej, počkej," lapal po dechu Lucius a jemně ho odstrčil. "Zvolni trochu. Máme pro sebe celý den."

"Chci se tě zmocnit… nabídl jsi mi to," nedal se odbýt Severus.

"Zmocnit se někoho a mít nad někým moc je velký rozdíl, Severusi." Chytil ho za ramena a snažil se ho udržet na délku paží od sebe. "Dám ti další lekci." Lehl si pohodlně na pohovku. "Dívej se," řekl vyzývavě. Zatáhl za pásek županu. Tkanina, kterou držel pohromadě, se lehce rozevřela a odhalila nahou, drobnými světlými chloupky zarostlou hruď a svalnaté břicho. Malfoy položil dlaň na prsa a začal se pomalu hladit. Za přimhouřenými víčky sledoval Severuse. Drsně mnul mezi prsty bradavku a druhou rukou sklouzl níž na ploché břicho.

Severusovi se zadrhl dech v krku. "Svádíš mě jako nějaká děvka?" zasténal.

Lucius se usmál a nespustil zrak z černých očí. "Klekni si," řekl sametovým hlasem. Severus si klekl do tygří kožešiny. Malfoy si rozhrnul župan a jeho tělo se odhalilo v celé své kráse. "Dotýkej se mě," šeptal a naváděl jeho ruku.

Severus cítil, jak tvrdne. Položil dlaň na jeho horké tělo a začal hladit jeho hedvábnou pokožku. "Zatím máš v moci spíš ty mně, ty prevíte," promluvil ztěžka. "Čekáš, že po tak dlouhé době nevyteču dřív, než vůbec k něčemu dojde?"

Na Luciusově tváři se objevil úsměv, pohrávající si s koutky jeho rtů. Severus sklonil hlavu a potrestal ho za ten jízlivý úsměv kousnutím do bradavky. Malfoy slastně zasykl a tělo se mu prohnulo. Spíš, než trest to byla pro něj odměna.

Severusova ruka sklouzla na jeho břicho. Svaly pod kůží se napínaly do tvaru polštářků při každém jeho doteku. Ruka mu pomalu zajela do Malfoyova klína.

"Probuď ho k životu," pobízel ho Lucius zastřeným hlasem.

Severus chvějící rukou objal ochablý penis. Stáhl předkožku a vzal ho do úst. Snadno a lehce klouzal mezi jeho rty až do doby, kdy mu začal přímo v ústech znatelně nabývat. Za chvíli ho měl plná ústa.

Lucius zavřel oči a dech se mu slyšitelně zrychlil, když Severus přešel na drsnější způsob laskání. "Přestaň!" zaúpěl najednou. Severus nechal penis vyklouznout ze svých úst a sebral na jazyk průhlednou krůpěj z jeho špičky.

Malfoy zhluboka rozdýchával ustupující orgasmus. "Nechci se udělat. Ještě ne." Oči měl pevně zavřené, jak se snažil nad sebou znovu získat kontrolu. "Už jsem skoro zapomněl, jaká máš talentovaná ústa," sípal.

Severus se sklonil nad jeho obličej a předal mu na jazyk jeho kapku touhy. "Tvoje škola," pobaveně se uculil.

Malfoy se ušklíbl. "Začínám sklízet ovoce svého snažení." Několikrát se zhluboka nadechl a pak přikývl. "Můžeme pokračovat." Severus se dychtivě naklonil nad jeho erekcí. "Ne, ne. Tohle nech chvíli v klidu," zastavil ho Malfoy. "Je čas vyzkoušet něco nového." Sedl si, shodil ze sebe župan a odhalil skvělé tělo. Záměrně jím odpoutal pozornost Severusova mlsného pohledu od tetování na levém předloktí, které se před ním snažil skrývat. Lucius změnil polohu, ramena si pohodlně opřel do pohovky a bosé nohy položil na koberec. Zúženýma očima upřeně sledoval Severuse. "Svlékni se," poručil mu.

Severus se zprudka nadechl. Ta dvě smilná slova na něj zapůsobila jako afrodisiakum. Byla to ta nejerotičtější slova, jaká slyšel za posledních pár let. Postavil se, nechal župan sklouznout po ramenou na zem a ukázal se Luciusovi v celé své dospělé kráse.

Lucius mu nenasytným pohledem klouzal po nahém těle. "Vyrostl jsi," vzdechl obdivně. Zrak mu sklouzl do Severusova klína, kde mu z hustých černých chlupů vyčníval majestátní penis. "A zmužněl," vzrušeně si olízl rty. "Pojď ke mně," zašeptal žádostivě. Severus pomalu přistoupil a Lucius zabořil tvář do jeho klína. Prostě tomu neodolal, zatoužil cítit jeho vůni. Houpajícímu penisu ale silou vůle odolal, ještě nepřišel ten správný čas.

Kolena mírně odtáhl od sebe, dost na to, aby Severusovi odhalil žlábek mezi hýžděmi, ale ne zas tak, aby obnažil úplně vše. Vytáhl z válejícího se županu lahvičku lubrikantu a podával mu ji. Ocelově šedé oči upřel do Severusových rozšířených zorniček a pozvedl jedno obočí v němém otazníku.

Severus mu chvíli hleděl upřeně do očí. Uvědomoval si, že teď nastala ta chvíle, co dnes nezbytně přijít měla. K jeho překvapení však necítil obavu ani strach. Naopak pohled mu neustále sklouzával na odhalené Malfoyovy přednosti a on pocítil neobvyklou touhu prozkoumat je podrobněji. Při této chlípné myšlence se trochu zastyděl, nicméně v břiše mu podivně zatřepetalo. Natáhl ruku a vzal mu z dlaně lahvičku. "Nevím, co mám dělat," přiznal.

"Pomůžu ti," uklidnil ho Malfoy. "Klekni si a pozoruj." Lucius roztáhl stehna daleko od sebe, naslinil si dva prsty, vsunul si je do otvoru a začal se jimi šoustat.

Severus nedokázal zadržet vzrušený výdech, když se Luciusovy hýždě rozevřely. Fascinovaně sledoval pohyb prstů v jeho těle, nikdy nic podobného neviděl. Jednou nebo dvakrát se o to v minulosti pokusil na sobě, aby pochopil, co na tom Luciuse přitahuje, ale oba pokusy vzdal ještě dřív, než si cokoliv vsunul do těla. Nedokázal odtrhnout zrak od té scény, pozoroval Luciusův zrůžovělý obličej, jeho chvějící se víčka, touhou přivřené do úzkých škvír.

Z ohromení ho vytrhl Luciusův chraptivý hlas. "Na co čekáš? Že ti pošlu po sově osobní pozvánku?" zasípal. "Nebo se mám udělat sám?"

Severus se rychle vzpamatoval a začal otevírat lahvičku. Malfoy mu zastavil ruku. "Já to nepotřebuji, nejsem ze skla. To je na později, pro tebe." Severus naprázdno polkl.

Lucius vytáhl prsty a pohodlně se opřel. "Začni… už jsem se ti trochu připravil. A žádné ohledy brát nemusíš." V Luciusově hlase byla slyšet nedočkavost.

Severusovi se třásla ruka jak stoletému starci. Opatrně zasunul do otvoru tři prsty, odpor byl trochu citelnější, ale Severuse to neodradilo a zatlačil proti němu, až Lucius tiše sykl. Otáčel prsty na všechny strany hluboko v jeho útrobách a k jeho velkému překvapení to nebylo až tak nechutné, jak si původně myslel.

Malfoyova hruď se začala prudce zvedat a klesat a jeho dech ztěžkl. "Povytáhni prsty… a dotkni se prostaty… najdeš ji hned za otvorem," přerývaně dával Malfoy další instrukce. Severus poslechl, povytáhl, našel a… přitlačil.

Lucius vykřikl bolestí. "Řekl jsem dotknout," vyjekl. "Trochu ohleduplněji… míň je někdy víc," řekl už klidněji. "Jsem v pohodě, pokračuj," usmál se na něj, aby ho neodradil.

Severus vrátil prst zpátky a tentokrát se jen opatrně dotkl malého kaštanu a pohladil ho. Překvapeně zíral, co tento nenápadný pohyb dokázal dělat s Luciusem. Stimulací tohoto bodu se během několika vteřin přestával ovládat. Šeptal mu instrukce, ale jeho pokyny byly čím dál víc nesrozumitelnější. Hrudník se mu leskl potem, tváře zrudlé do odstínu čerstvě uvařeného raka, jeho dlouhé vlasy byly teď rozevláté jak mořské řasy a rozházené po polštářích, majestátně se tyčící penis sebou zběsile škubal.

Severus na malou chvíli zatoužil zkusit tu rozkoš na vlastní kůži.

Malfoy pevně sevřel svůj penis u kořene a přivřenými víčky sledoval Severuse. "Vezmi si ho do pusy, prosím," zašeptal rozechvělým hlasem a olízl si vyprahlé rty.

Severus pevně sevřel penis v dlani a několikrát přejel po jeho celé délce. Nad žaludem uzavřel svá ústa a sál tak intenzivně, jakoby vysával jed z rány. Prstem nadále jemně dráždil prostatu. Zcela fascinován pozoroval Luciusovy nepopsatelné projevy rozkoše, promítající se mu v obličeji.

Lucius se ze všech sil snažil zachovat si zdravý rozum, bylo ale zřetelně poznat, že ztrácí nad sebou kontrolu a propadá se do Severusovy moci. Hlasitým sténáním se rychle blížil k hranici, kde už ani mozek nepřemýšlí. Byl už tak zatraceně blízko…

Severus opojeně sledoval svíjející se tělo pod svýma rukama a Luciusův vzrušený šepot ho přiváděl do extáze. Severusi… bože… Severusi… Začínal si pomalu uvědomovat, že ho má zcela ve své moci. Jen na jeho vůli záleželo, jestli Luciuse přivede až do cíle. Rozhodnutí o jeho momentálním osudu měl zcela ve svých rukou. Byl silně vzrušený už jenom z toho poznání. Moc ho zcela ovládla.

Vibracemi a silnějším ztuhnutím erekce najednou ucítil, že Lucius letí k vrcholu. Stačilo ještě jednou, dvakrát nasát a Lucius by vybuchl jako činná sopka. Rozhodl se však jinak. Pohotově v poslední chvíli odtáhl ústa z jeho slabin a ještě včas stihl vytáhnout prst z análního otvoru.

Malfoy frustrovaně zasténal. "Severusi… pokračuj… nepřestávej!" Hlas se mu silně zadrhal a stehna se mu chvěla jako horký vzduch nad písečnou pouští.

"Ještě ne," řekl rozhodně Severus a provokativně mu jazykem olizoval vnitřní stranu stehen.

Malfoy se opřel o lokty, aby na něj viděl. "Co?" zasyčel. "Dělej, sakra, než se mi zadek stáhne!" Vzteky začal mluvit vulgárně.

Severus si tu moc užíval plnými doušky. "Až já rozhodnu, že si to zasloužíš," řekl pomalu a kladl důraz na každičké slovo.

Lucius s červenou tváří, bílými rozcuchanými vlasy a vzteklým výrazem ve zpoceném obličeji vypadal téměř komicky. "Ty mizero!" rozčarovaně zasténal a padl naznak do polštářů.

"Popros mě o to," řekl Severus s předstíraným klidem. Ve skutečnosti byl úplně opilý pocitem, že ho ovládá jako loutku. Aby poskytl Malfoyovi argument k ponížení a doprošování, dráždivě mu špičkou jazyka lízal citlivou kůži na varlatech. Zrudlého penisu ani otvoru do jeho těla si však schválně nevšímal.

"Zabiju tě, Snape!" zuřil Malfoy. Dýchal trhaně a frustrovaně si uvědomoval pomalu odeznívající příznaky orgasmu. Ztuhlé bradavky ho bolely, koule se mu bolestí vtahovaly až do těla a nevybouřený penis mu svým zuřivým pulsováním dával patřičně najevo, že potřebuje vyprázdnit. "Pokračuj… prosím," řekl téměř neslyšně.

Severus se s pocitem důležitosti naklonil nad jeho tělo. "Říkal jsi něco, Luciusi?" širokým jazykem mu stíral pot z hrudi. S rozkoší si užíval pocit nadvlády nad Luciusem Malfoyem. "Prosím… ošukej mě…" uslyšel teď už zřetelně. Opřel se na lokty, sklonil hlavu nad jeho obličejem a černý pohled vítězně zabodl do chtíčem zastřených očí barvy zatažené oblohy. "Chtěl bys to… že ano?" vrčel jako vlkodlak hlubokým hlasem. "Řekni mi, jak moc to chceš. Chci to slyšet." Vzrušením z moci rychle tvrdl ve slabinách.

"Chci to moc… chci tebe… chci tvého ptáka cítit v sobě… prosím, Severusi…" Prosebná slova, šeptaná ústy Luciuse Malfoye zněla pro jeho uši jako rajská hudba. Triumfálně jako vojevůdce na vítězném poli se postavil nad něj. Ta moc ho tak opanovala, že k překvapení obou Luciusovi rozkázal. "Otoč se!"

Malfoy poslechl a s koleny daleko od sebe si klekl na koberec. Objal rukama měkký polštář a zabořil do něj obličej.

Severus rozrušeně pozoroval Luciusovo nahé tělo v pozici kajícníka. Chvíli mu dlaněmi hladil jemnou bílou kůži na vystrčeném zadku a poskytoval sám sobě čas na psychickou přípravu toho, co ho čekalo. Nabral na prsty průhledný gel a potřel jím Luciusův vstup. Pak klesl na kolena, nasměroval rukou špičku svého žaludu k otvoru a pomalu zatlačil.

I přes počáteční odpor to šlo snadněji, než očekával. Přibližoval boky k Malfoyově zadku, dokud nebyl penis až po kořen uvnitř. Ucítil kolem něj pevné sevření svalů a taky nádherné horko, že chvíli oddaloval jeho vytáhnutí ven. Luciusovi se vydral ze rtů dlouhý vzdech, prosycený slastí, ale i překvapením, že Severus se odhodlal k tomu, co zásadně odmítal.

Severus sevřel Luciusovy boky a začal nesměle přirážet. Když mu tělem prolézaly vlny dosud nepoznané slasti, hlavou mu probleskla myšlenka, že tímto už je definitivně jasné, které pohlaví ho eroticky přitahuje. Než se pokusil myšlenku rozebrat, vyplavila se pryč s přívalem adrenalinu do krve.

Luciusovy hlasité projevy tlumil polštář, ve kterém měl zabořený obličej. Severus si omotal jeho dlouhé vlasy kolem pěsti, zatahal za ně a nemilosrdně mu zvrátil hlavu dozadu. "Pros mě o víc… dělej!" zasyčel mu do ucha. Moci se dá velice snadno přivyknout a člověka rychle ovládne.

"Chci to ještě tvrději… ještě drsněji… prosím o to, můj pane," doprošoval se Malfoy.

Severus drsně sevřel jeho boky a přeřadil na vyšší stupeň. Jejich soulož se během chvilky zvrhla na spleť divokých výkřiků, nespoutaných projevů, adrenalinem nasycených emocí a animálního sexu. Pach potu čpěl z jejich zpocených těl a v pramíncích jim stékal po kůži. Luciusovi se roztřásla stehna. "O, milosrdný bože!" vyjekl v okamžiku, kdy na vrcholu rozkoše vydatně pokropil svým semenem drahou tygří kožešinu pod sebou. Severus dal posledním důrazným přírazem na jeho útroby Malfoyovi ránu z milosti a velkolepě vyvrcholil do jeho těla.

Obě mokrá těla se svalila na zem vedle sebe a ztěžka oddechovala. Několik dlouhých vteřin jenom lapali po dechu, neschopni žádného pohybu ani slov. Lucius pak zadýchaně, ovšem uspokojeně, konstatoval. "Byl to… emocionálně nabitý zážitek." Severusovo tělo se roztřáslo tlumeným smíchem.

"Líbilo se ti mít nade mnou moc, že ano," poznamenal Malfoy, když se trochu zklidnil. "Užíval sis to, ty bastarde."

Severus spokojeně zavrněl. "Nebudu lhát, že ne."

"A co anální sex... líbilo se ti to?" zeptal se zvědavě.

"Stejná odpověď," uculil se Severus.

"Počítám s tebou i do budoucna," řekl s úsměvem Malfoy, když se otočil k němu a podepřel si hlavu do dlaně. "Nerad si to připouštím, ale obávám se, že se stávám na tobě závislý." Naklonil se nad jeho obličej a zlehka se dotkl svými ústy jeho oddychujících rtů.

Severus otevřel oči a povzdechl si. "Merline chraň, hlavně sem netahej žádné city."

Malfoy si odfrkl. "Přitahuješ mě, to nepopírám," pokračoval a jazykem mu slízal loužičku potu v důlku mezi klíčními kostmi. "Jde mi ale čistě jenom o sex. A ten mě s tebou baví. A city?" Zvažoval svá slova. "Pojí mě k tobě silné přátelství."

"A co Narcisa?" zeptal se všetečně Severus.

"Miluji ji," odvětil Lucius. "Svým způsobem," dodal s úšklebkem. "Někdo mi přece musí dát dědice rodu."

Severus si sarkasticky odfrkl a zvedl se ze země. "Jdu se osprchovat, dal jsi mi dost zabrat." Lucius se uchechtl. "Pak by mě docela lákalo vyměnit si pozice," dodal ještě Severus, než zmizel v koupelně.

Malfoy se za ním díval přimhouřenýma očima, se zalíbením pozoroval jeho nahé štíhlé tělo a na rtech mu pohrával samolibý úsměv. Tak přece jen toho černého ďábla dostal.


Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za komentář.