pondělí 27. července 2020

In whisky veritas 5 - Přesvědčování

Část pátá:
Přesvědčování

"Přemýšlel jsem o tvém zájmu o Pána Zla," řekl ledabyle Malfoy po návratu ze sprchy. Přisedl si k Severusovi na pohovku a podal mu skleničku se skotskou. Opřel levou ruku za jeho hlavou a prohraboval se mu v mokrých vlasech. 

Severus zavřel oči, zaklonil hlavu a položil ji na jeho paži. "Špatně jsi to pochopil, Luciusi," řekl a zvedl skleničku ke rtům. "Proč bych se měl zajímat o nějakého blázna, který si hraje na pána světa?" Přičichl ke skotské a pak se napil.

"Četl jsi o něm… vyhledával jsi materiály… zjišťoval jsi podrobnosti… to nemůže být náhoda."

"Zajímám se o spoustu věcí. Prostě jsem jen náhodou na to narazil."

"Jestli to bylo jen náhodou, proč jsi četl dál?" nedal se odradit Lucius. Naklonil se k němu blíž a potichu řekl. "Co když je to všechno pravda? Co když má Pán Zla takovou moc, že ten svět už skutečně ovládl?"

"Nesmysl. Jsou to jen báchorky, kterými se straší malé děti," zamumlal ospale Severus.

"Ne tak docela," řekl pomalu Lucius. Vyhrnul si rukáv županu na levé ruce a odhalil své předloktí.

Severus zprvu nechápavě koukal na podivné tetování, pak mu to začalo docházet. Dobře věděl, co znamená ta vypálená černá lebka, které z tlamy vylézá had. O znamení Zla, kterým byli ocejchovaní Voldemortovi přívrženci Smrtijedi narazil v zakázaných listinách. Bál se zvednout zrak a podívat se Luciusovi do očí a tak jen civěl na ten symbol. Mozek mu ztěžkl myšlenkami, zběsile se honícími jeho hlavou.

Hrobové ticho po chvíli přerušil Malfoy. "Jsi v pořádku, Severusi?"

"Měl bych být?" promluvil Severus přiškrceným hlasem a konečně zvedl zrak. V černých očích se mu zračil děs. "Tušil jsem to. Ty tvé otázky… nikdy neříkáš nic jen tak náhodou."

"Spoléhal jsem na tvou inteligenci a doufal jsem, že ti to dojde."

"Proč jsi mi to neřekl?"

"Přišel bys sem do doupěte Smrtijeda, kdybys to věděl? Vyspal by ses se mnou, kdybys to věděl?" tázavě se na něj podíval. "Říkám ti to teď."

"A proč právě teď?"

Malfoy pozvedl sklenku se skotskou. "Ve whisky je pravda," zažertoval.

Severus nevěřícně zakroutil hlavou. "Celý večer jsem ve společnosti Smrtijeda..."

"Celý večer jsi ve společnosti samých Smrtijedů, Severusi," upřesnil Malfoy.

Severus se šokovaně na něj podíval. "Co... Crabbe... Goyle... Macnair... všichni? Evan taky?"

Malfoy přikývl. "Regulus Black je nejmladší přívrženec Pána zla."

"Musím jít," řekl najednou Severus a chtěl se zvednout.

Malfoy tuto reakci očekával. Rychle mu položil dlaň doprostřed hrudi a zamáčkl ho zpátky do pohovky. "Až se uklidníš, rád bych ti řekl, co Pán zla může nabídnout svým věrným." Ruku přátelsky nechal na jeho prsou.

"Nemám zájem. Nechci nic slyšet. Chci odejít." Severus s námahou přemáhal nutkání na zvracení. Byl si téměř jist, že to není tím vypitým množstvím alkoholu.

"To nepůjde. Nepustím tě," řekl tiše Lucius a přisunul se těsně k němu. "Ještě jsem tě neměl tak, jak jsi měl ty mně." Přiblížil obličej k jeho tváři a špičkou jazyka mu smyslně roztíral zbytek skotské po rtech. "Chci tě, Severusi…." zašeptal vzrušeně.

Severus se nervózně zavrtěl. "Ale já to už nechci. Situace se změnila."

"Ale chceš. Vím to," pošeptal mu Lucius do ucha. "Dopij svou skotskou, příteli."

Severus potřeboval vzpružit. Vděčně kopl do sebe celý obsah sklenice, Malfoy je obě odložil a naklonil se nad jeho tělo. Když ho chtěl políbit, Severus odvrátil hlavu. "Jdi do prdele!" odstrčil ho prudce. Najednou prožíval své deja vu, kdy před třemi lety Luciuse taky od sebe odstrčil a poslal ho tam, kde slunce nesvítí. To byla ale úplně jiná situace.

"Jestli je to pozvání do té tvé, tak hrozně rád," zavtipkoval Lucius. Když viděl, že Severus vtip nestrávil, naopak, zvedl se a chtěl odejít, rychle se pokusil ho zastavit. "Počkej ještě," řekl prosebně a chytil ho za rukáv. "Než odejdeš, chci ti něco ukázat." Objal jeho zápěstí a odvedl vzpouzejícího se Severuse do vedlejšího pokoje, chabě ozářeného plamínky z krbu.

Povelem Lumos se celá místnost rozzářila prudkým světlem ze zlatých lamp, umístěných podél všech zdí a odhalila nebývalý přepych. Jasná záře sálala i z černé leštěné dlažby na podlaze, odrážející světla z lamp jako v zrcadle.

Severus zamrkal, oslnivé světlo ho úplně oslepilo. Stačil ještě zaregistrovat všude kolem na všech zdech i na stropě broušená benátská zrcadla a obrovskou kulatou postel uprostřed ložnice, než ho na ni Lucius naznak povalil.

"Ještě jsem nedostal to, co chci," řekl důrazně Malfoy, když ho zalehl svým tělem a silnými pažemi mu obě jeho zápěstí tvrdě přimáčkl do matrace. Nebral na vědomí jeho chabé pokusy vymanit se. "Nebraň se, Severusi. Nikdy jsem si nikoho nevzal násilím a tebe obzvlášť nechci proti tvé vůli. Záleží mi na tom."

"Tak mě pusť!" vztekle zalomcoval zápěstími Severus.

"Pustím, ale až za chvilku," řekl tiše Malfoy. Pomalu se sklonil k jeho vztekem ohrnutým rtům. Když se zhnuseně odvrátily z jeho dosahu, přesunul svá ústa k jeho hrdlu a špičkou jazyka našel jeho citlivé místo pod uchem. Znal dokonale jeho tělo a věděl, co na něj platí. Líbal a laskal jeho erotogenní zóny a trpělivě čekal, až se Severuse zmocní vzrušení a touha.

Severusovo tělo se silně zachvělo pokaždé, když Luciusův jazyk našel citlivou oblast. "Pusť mě," opakoval potichu. Jeho protesty nebyly už vůbec přesvědčivé. Jeho zlostné funění ztrácelo na intenzitě a odpor vzpírajících se rukou ochaboval.

Když konečně zavřel oči a pootevřel rty, aby se mu přes ně prodraly zadržované vzdechy, Malfoy uvolnil sevření. "Teď tě pustím. Ostatní záleží na tobě." Osvobodil mu uvězněná zápěstí a lehl si vedle něj. Severus měl teď jedinečnou možnost odejít. Bojoval sám se sebou, ale nakonec zůstal tiše ležet.

Malfoy mu rozhrnul župan a naklonil se nad jeho břicho. Pokožka se zachvěla, když se jí dotkl uvolněný pramen mokrých vlasů. Přitiskl ústa na horké břicho a jazykem laskal okolí pupíku a proplétal se řídkými černými chloupky, vyrůstajícími kolem pupku až do slabin. Severusovi se pod jeho doteky rozechvívaly nervy hluboko pod kůží a vysílaly vzrušivé impulzy do celého těla.

Lucius přesunul jazyk na další jeho citlivou zónu ve slabinách vedle hustého porostu černých chlupů. Jeho koutky úst se nadzvedly v úsměvu, když se v těsné blízkosti jeho obličeje začal Severusův penis rychle napřimovat a málem ho šťouchal do oka.

Severusův odmítavý postoj trval mnohem kratší dobu, než Malfoy předpokládal. Jednoduše věděl, kam sáhnout. Spokojeně se vrátil zpátky k jeho obličeji. Severusovy ruce se mu ovinuly kolem jeho krku a přitáhly ho blíž. Jeho ústa už na něj čekala, aby ho zahltila a jejich milostná předehra začala nanovo.

"Dost... dost..." Malfoy se s značným úsilím vymanil z objetí jeho paží a z uvěznění jeho úst. "Na chvilku zklidni své touhy," pousmál se. V mžiku svlékl ze sebe župan a během půl vteřiny svlékl i Severuse. Připravil si po ruce lubrikant.

Když se oba ocitli zcela nazí, naklonil se nad něj, aby mu viděl do tváře. Jeho jindy chladné ocelové oči teď planuly touhou po tom, co mu Severus pořád odepíral. Ústy se dotkl jeho bledých rtů a zašeptal. "Jsi připraven ztratit v mé posteli panictví, Severusi?"

Severus ho místo odpovědi políbil na ústa, což znamenalo jediné.

"Budu ohleduplný," usmál se Lucius, aby ho povzbudil. "Nebudu ti dělat nic, s čím nebudeš souhlasit," pošeptal mu do vlasů a pak si klekl vedle vysoké postele na perský koberec. Rozhodl se jít na to pomalu, žádné zhurta, přece jen to bude Severusův první anální styk. "Sex má spousty odstínů… může být brutální, tvrdý, a drsný… jak to mám rád já," slovy odpoutával Severusovu pozornost od nervozity. "Ten si ale necháme na příště, pokud budeš chtít zkusit slastnou bolest." Pomalu mu hladil břicho a boky, aby uvolnil jeho napjaté svaly, hlasitým mlaskáním mu jezdil ústy po břiše. "Může být ale také jemný a něžný… téměř milenecký. Ten ti poskytnu za chvilku." Zdálo se mu, že se Severus už dostatečně uvolnil. "Teď ti ukážu rituál sexuální magie. Nech to zcela na mně, já se o tebe postarám. Na to své poprvé určitě nezapomeneš."

Lucius začal pomalu roztahovat Severusovy nohy. Šlo to ztěžka, jako kdyby otvíral past na medvěda, a musel se hodně přemáhat, aby se neusmál. "Šššš…" uklidňoval ho. Položil mu ruku na břicho a jemně masíroval. "Uvolni se. Neublížím ti." Jeho uklidňující dlaň působila jako sedativum a po chvíli se mu konečně povedlo dosáhnout toho, že Severus přestal klást odpor. Lucius mu začal zvenčí stimulovat prostatu, jemným krouživým pohybem prstu mu masíroval bod na hrázi pod varlaty, ústy dráždil špičku jeho penisu, jen si s ním tak pohrával.

Severus tiše sténal pod náporem nepoznané slasti. V zrcadle na stropě se zájmem pozoroval Luciusova široká záda a jeho bílou hlavu, sklánějící se nad jeho klínem. Jeho vzrušení letělo bleskově nahoru a ucítil přicházející orgasmus.

Lucius to poznal také a nechal penis vyklouznout z úst, aby oddálil jeho vyvrcholení. Ještě zdaleka nechtěl tuto hru skončit. Počkal, až Severus vydýchá nával vzrušení a pak mu kolena ohnul až na hruď. Zálibně si prohlédl jeho přednosti a pak sklonil hlavu k jeho varlatům, špičkou jazyka olizoval citlivou kůži a pak vzal jedno do úst a jemně ho cucal. Severus slastně předl jako kotě.

"Teď ti udělám něco, co jsi zaručeně ještě nezkusil. Ne že se lekneš a kopneš mě," varoval ho s úsměvem Lucius. Jazykem pomalu přecházel od varlat přes hráz až k tmavému otvoru. Jemně ho začal dráždit a olizovat. Když zjistil, že Severus neprotestuje, vsouval mu špičku jazyka dovnitř a ven a laskal citlivá nervová zakončení v ústí otvoru. Odměnou mu byly Severusovy trhavé vzdechy. Líbilo se mu to.

Lucius najednou přestal a Severus otevřel oči a pohlédl na strop. Zahlédl, jak Luciusova ruka sáhla po lubrikantu.

"Můžu?" zeptal se ještě pro jistotu Lucius. Severus přikývl.

Lucius nabral průhledný gel na prsty a opatrně vsunul do jeho těla kousek kluzkého prstu, jen po první článek. Okamžitě ucítil obranné sevření svěrače kolem něj. Začal s ním otáčet a zasouvat hlouběji. Po kratičké chvíli prst klouzal bez odporu. Bříškem prstu se dotkl jeho prostaty a jemně a zkušeně ji hladil. Severusovy slastné vzdechy nabývaly na intenzitě a plynule přecházely až k hranici výkřiků. Oči měl obrácené v sloup, čelo orosené krůpějemi potu a opojnou slastí se ocitl téměř na hranici vědomí.

Malfoyovou precizní péčí o prostatu Severus málem předčasně vyvrcholil, nebýt včasného zásahu Luciuse. Ve vteřině přerušil všechny aktivity na jeho těle a odtáhl se. "Dýchej zhluboka, Severusi," radil zkušeně a ignoroval jeho kletby a sprostá slova, směřovaná na svoji adresu. Po chvilce vrátil prst zpátky, ale prostaty už se nedotkl. Začal ho připravovat na vstup svého penisu. Když si Severus zvykl na pocit cizího předmětu ve svých útrobách, přidal další prst a jemně s oběma pohyboval. Svaly svěrače se rozehřály a roztáhly.

Nespěchal, této fázi přípravy věnoval maximální péči. Původně úzký otvor se začal rozšiřovat. Severus blaženě vzdychal. Malfoy přidal třetí prst a začal je od sebe roztahovat. Pro Luciusovy zkušené prsty bylo otázkou několika málo vteřin, aby svaly svěrače byly dokonale uvolněné. Vytáhl prsty.

Severus pochopil, že přišel čas. Chtěl si kleknout na všechny čtyři. "Ne," zastavil ho Lucius. "Chci se ti při tom dívat do očí."

Malfoy se postavil a zasunul Severusovi pod zadek polštář. Naučenými pohyby přivedl svůj penis k dostatečné tvrdosti, aby mohl lehce proniknout. "Zastav mě, když ti cokoliv nebude příjemné," ujišťoval ho Lucius.

Severus rozpažil ruce a v pěstech sevřel prostěradlo. Nevěděl, co ho čeká, ale chtěl to. Chtěl, aby to byl Lucius, kdo bude jeho první. Zavřel oči a čekal.

Lucius si namazal žalud gelem a široce se rozkročil. Přisunul si Severusův zadek do klína a hlemýždím tempem se začal vsouvat dovnitř. "Ty mě při mém zasouvání naopak vytlačuj, půjde to líp," radil mu zkušeně. "Nejširší část žaludu je kritické místo." Dal si načas, než mu dovnitř vklouzla celá hlavička až po korunu. Pak přestal.

Upřeně sledoval Severusovu reakci a byl připraven kdykoliv styk přerušit. Severus ho však nezastavil, i když z jeho tváře vyčetl bledé stíny bolesti. Lucius zasouval pomalu, opatrně, ohleduplně. Nechtěl mu způsobit víc bolesti, než bylo nutné, nebo ho poranit. Když penis zasunul až na doraz, dal Severusovi čas vstřebat nový zážitek a seznámit se s pocitem plnosti ve svých útrobách. "Jsi o.k.?" zeptal se starostlivě.

"Úplně," usmál se Severus. Malfoy mu úsměv upřímně oplatil. "Šikovný chlapec," řekl žertovně a poplácal ho po zadku. Začal pomalu přirážet, svíraje jeho stehna široko od sebe a se silným vzrušením sledoval vnikání svého penisu do Severusova zadku a opojeně vnímal těsné sevření kolem erekce. Nárazy nesměřoval přímo na prostatu, ale hlouběji do útrob. Celou dobu bedlivě sledoval Severusův obličej.

Pro Severuse to byl zcela zvláštní pocit. Ze začátku pořád propadal panice z falešného pocitu nutkání vyprázdnit se, naštěstí ten nepříjemný pocit brzy odezněl. Bolest po chvilce ustoupila a vystřídal ji opojný pocit slasti, zcela neznámý, o to intenzivnější.

Lucius přidal na intenzitě přirážení a s potěšením zjistil, že mimika Severusovy tváře se mu přímo před očima měnila. Bolest v jeho očích se rychle vytrácela, tvář mu zrůžověla vzrušením a pohled mu zastřel slastný výraz. Přimhouřenýma očima pozoroval Luciuse a vzrušeně vzdychal. Lucius odhodil teď už zbytečný polštář a posunul Severuse doprostřed postele, lehl si nad něj a jeho nohy si vyložil na ramena. Boky rychle přirážel, opíraje se o ruce, a hleděl mu fascinovaně do zrudlé tváře, zkropené kapkami potu.

Severus upíral oči na strop a v zrcadle sledoval celou jejich soulož z ptačí perspektivy. Nic úžasnějšího v životě neviděl. Luciusova zpocená záda se vlnila nad jeho tělem, boky prudce přirážely do jeho útrob a jeho nádherný zadek se hýbal při každém pohybu jeho boků. Prožíval takovou slast, že se mu z toho točila hlava.

Lucius zrychlil pohyby pánve, ale ovládal se, aby nesklouzl do divokého, drsného sexu, ke kterému mu chyběl už jen krůček. Chtěl být pořád ještě něžný, v mezích možností. Kapky potu z jeho čela dopadaly na Severusovu tvář. Oba se beznadějně propadali do osidel nezvladatelné rozkoše.

Severus si trestajícím tempem honil svou erekci. Jeho vzdechy přešly plynule do hlasitých výkřiků a pohltil ho extrémní pocit slasti na hranici zdravého rozumu. O pár vteřin později se mu ve spleti hlasitých výkřiků tříštil na břicho teplý gejzír, stékající v potůčcích po jeho bocích. Orgastická křeč neustávala, jeho penis pořád a pořád pulzoval, jako by orgasmus nešlo zastavit. Dozvuky trvaly déle, než jindy a pravidelné kontrakce svalů cítil téměř celou minutu.

Severusův grandiózní orgasmus stimuloval Luciuse k jeho vlastnímu vyvrcholení, v poslední křeči hluboko přirazil do Severusova těla a zaplnil ho svým sémem. Ruce se mu podlomily a on zničeně padl na Severusovo třesoucí se tělo a roztáhl ruce i nohy do stran.

Severus byl v dost nevýhodné pozici, zalehlý těžkým Luciusovým tělem, v zadku s jeho penisem, na břiše klouzačka z potu a vlastního semene. Ale všechno toto nepohodlí mu vynahradil nádherný zážitek z této neznámé alternativy sexu, kterou mu Lucius poskytl. Orgasmus z análního sexu bylo něco zcela jiného, než doteď zažil, něco zcela nepředstavitelného. Byl tak dobře naladěn, že ani sám nevěděl, co ho to popadlo, když zcela spontánně objal Luciuse kolem krku a prstem mu přejížděl po zpocených zádech.

"Merline, Severusi, dohodli jsme se, že sem nebudeme tahat žádné city, probůh," zamumlal Lucius. Vůbec se ale tomu nevzpíral a dál zůstal ležet na něm.

"Kdo sem tahá city?" oponoval Severus. "Prostě jsem jen s tebou rád."

Nemohl zahlédnout, jak se koutky Luciusových rtů zvedly nahoru. Věděl ale moc dobře, proč to Lucius řekl. Doteď vždy oba po orgasmu padli zničeně vedle sebe únavou, a když se trochu vzpamatovali, zvedli se a šli si každý po svém. Dokonce si byl jist, že kdyby spolu spali v jedné posteli celou noc, zaručeně by byli oba k sobě otočení zády. Teď ale cítil potřebu dokončit nádherný zážitek ze sexu něčím neobvyklým a nenuceným - cítit blízkost toho druhého, i když už je po všem. Nedbal proto na Luciusovu poznámku a dál ho hladil po zádech.

Lucius zvedl hlavu a podíval se mu do očí. "Ty to chceš dělat zas, viď? Tos neměl ještě dost, ty nenasyto?" uchechtl se.

Severus se zatvářil jako neviňátko.

"Nech mě chvilku vydechnout," zaprosil Lucius a zlehka ho políbil na rty.

"A prý kdo sem tahá city," ušklíbl se Severus jízlivě. Když pak zvedl zrak nahoru do zrcadla na stropě, uviděl přes celá Luciusova záda v potu nakreslené znamení Zla.

_____


Severus netušil, na jak dlouho ho přemohl spánek, ale vzbudil se nepohodlím. Lucius ještě pořád ležel na něm a tvrdě spal, ruku měl těsně ovinutou kolem Severusova pasu. Venku už byl bílý den. Severus se podíval do stropního zrcadla. Odráželo Luciusovo nádherné tělo, dlouhé bílé vlasy měl rozhozené kolem hlavy, jeho paže ho nevědomky ve spánku objímala. Ten pohled na něj zvláštně zapůsobil. Uvědomil si, že Lucius nebyl jenom jeho přítel a milenec. Byl to nejbližší člověk, jakého měl.

Opatrně, aby ho nevzbudil, si pozorně prohlédl cejch na jeho levém předloktí. Uvězněn ve zmatených myšlenkách chvíli ležel bez hnutí a hleděl na nahé tělo Smrtijeda. Řešil obrovské dilema, zda má svého přítele opustit kvůli tomu, čím se stal, nebo s ním zůstat. Po dlouhé chvíli nakonec zvedl ruce a objal jeho záda. Myslel, že Lucius spí a trhl sebou, když najednou promluvil.

"Ty se na mne nezlobíš?" zeptal se Lucius.

"Ne," odpověděl Severus po chvíli.

"Tobě nevadí, že jsi souložil se Smrtijedem?"

"Ne."

"Takže můj hřích je mi odpuštěn?"

Krátké zaváhání. "Ano."

Lucius zvedl překvapeně hlavu, jednu stranu tváře měl otlačenou, jak spal na Severusových kostech. Nevěřícně se podíval do jeho obličeje, on měl ale zavřené oči a z výrazu jeho tváře se nedalo nic vyčíst. Skulil se z jeho těla a lehl si na záda. Severus zhluboka vydechl úlevou, když se jeho tělo konečně osvobodilo od tíhy. Malfoy vzal za cíp přikrývky a utřel si břicho. Nejdřív sobě, pak i Severusovi.

Oba chvíli sledovali v zrcadle nad sebou svá nahá těla s roztaženýma nohama a rukama a povadlými penisy, pak se oba naráz rozchechtali. "To zase byla noc... mám v hubě jako v pitevně," řekl Lucius a několikrát zamlaskal s výrazem nechuti ve tváři. Snažil se polknout slinu a vzdal to, když zjistil, že polknout prostě nejde. "Co jsme to vlastně v noci všechno vypili?" snažil se rozpomenout a hlava se mu náhlým zapřemýšlením málem rozpůlila. "Připadá mi, že mám místo žaludku šejkr." Severusovo tělo se zachvělo tlumeným smíchem. Malfoy se zatvářil kysele. "Tobě je to k smíchu? Jak je po včerejšku tobě, co?"

Severus sepnul ruce za krkem. "Až na to, že mám zpřelámaná žebra z toho, jak sis ustlal na mém těle, že mi v hlavě mlátí na kovadlinu tisíc miniaturních trpaslíků, že se mi žaludek houpe jako koule při šukání, že mám v puse vyždímanou propocenou ponožku a že mě zadek pálí, jako kdybych v něm měl nacpanou feferonku, je mi úplně skvěle."

Lucius se rozesmál, až ho smíchy rozbolela bránice. "Pěkně jsme to včera přehnali," konstatoval. "Chce to nějaký účinný lék." Zvedl se a na chvíli se vzdálil. Vrátil se s dvěma skleničkami skotské a chladící nádobou s kostkami ledu.

Dvě kostky hodil do sklenice, protřepal a pak si ťukl se Severusem. "In whisky veritas." Chvíli v ústech vychutnával lahodně kořeněnou chuť svého oblíbeného nápoje, pak s požitkem polkl. "Ta skotská mi poskytuje stejné potěšení jako sex," řekl s výrazem blaženosti Lucius. "No… téměř," rychle se poopravil. Pak vzal do úst další lok i s ledovou kostkou a odložil sklenku. Naklonil se nad Severusův obličej a do úst mu vlil svůj lok skotské a kostku ledu. Severuse příjemně zchladila a alkohol mu částečně odstranil nepříjemnou pachuť v ústech.

Lucius si podepřel hlavu do dlaně a pozoroval ho. "Tak povídej, jaké jsou tvé první pocity po odpanění?" zeptal se zvědavě.

"Uspokojivé. Tvůj výkon byl… řekl bych… ucházející," škádlil ho Severus s potměšilým úsměvem.

"Ucházející?" zaprotestoval Lucius naoko. "Celých třicet minut jsi sténal takovou slastí, jakou jsem u tebe ještě nezažil, a beznadějně jsi ztratil nad sebou veškerou kontrolu. A klidně můžu tvrdit, že takový orgasmus, k jakému jsem tě dovedl, jsi neprožil za celou dobu, co spolu šoustáme. A že jich bylo," ušklíbl se spiklenecky.

"Dejme tomu," připustil nakonec Severus s úsměvem. "Jsi prostě dobrý, spokojen?"

"Jsem nejlepší! Služebník Pána Zla je elita ve všem, to znamená i v šukání," ušklíbl se Lucius.

"To s tím nemá nic společného. Kdybys jím nebyl, nešoustal bys líp, ani hůř."

Lucius se naklonil k jeho uchu. "To není tak jisté. Dáme si repete?" zašeptal.

"Bože… teď ne," zasténal Severus. "Myslím, že dám svému zadku den volna."

Lucius se usmál. "Fajn, zítra se mi to hodí. Jsem rád, že to sám chceš. Aspoň ti už příště nebudu muset dávat do skotské afrodisiakum," uculil se Malfoy.

Severus na něj vytřeštil oči. "Ty hajzle! Tys mě podve-," příval jeho slov zastavil Luciusův jazyk, nacpaný až po kořen v jeho ústech, že se nemohl ani nadechnout. Snažil se ho odstrčit, ale Malfoy mu sevřel v pěstech obě zápěstí jako v poutech. Pustil ho, až když se Severus přestal vzpírat a začal mu polibek oplácet.

"Jsi pěkný parchant, víš to?" řekl Severus, když mu Luciusův uvolnil ústa.

"Vím. A neříkej, že se ti to nelíbilo," povýšeně se zašklebil Malfoy. "Chtěl jsem jen vyburcovat tvou touhu."

"Příště mě toho laskavě ušetři. Nepotřebuji žádnou mandragoru, guaranu, nebo cos mi to dal, aby se mi postavil," zafuněl dotčeně Severus. "Úplně mi postačí tvá chlípná ústa a tvoje tvrdé péro. To je jediné povolené afrodisiakum, pamatuj si to laskavě."

Lucius se domýšlivě zachechtal a pak se přesunul k jeho stehnům. "Roztáhni nohy," požádal, a když se Severus na něj překvapeně podíval, dodal. "Jen zkontroluji, jestli jsem tě v zápalu vášně neporanil."

Severus odtáhl od sebe kolena a Malfoy si klekl mezi jeho stehna a prohlédl mu otvor. "Napoprvé to není vůbec špatné," poplácal ho po hýždích. Pak vzal z nádoby kostku ledu mezi prsty, přejel s ní kolem análního otvoru a zchladil podrážděné místo. Severus pod ledovým dotekem hlasitě zasykl. "Nebuď tak choulostivý, Severusi," zasmál se Lucius a zasunul mu kostku do těla.

"Já tě zabiju!" zasyčel Severus a jeho kolena sklapla k sobě jako past.

"Ty jsi ale nějaký zhýčkaný," pobaveně řekl Malfoy. "Zmlkni a uleví se ti."

"Máš s tím osobní zkušenost, co?" funěl vztekle Severus a vydýchával ten nečekaný vpád.

"Mám s tím mraky osobních zkušeností," pochlubil se Lucius.

"Abych si kvůli té tvé promiskuitě příště opatřil ptáka nějakým ochranným kouzlem," odfrkl si Severus.

"V noci ti to očividně nevadilo," ušklíbl se Lucius. "Když jsi okusil moc, řádil jsi jako ďábel."

"Divíš se? Mít nad tebou moc je silně vzrušující."

"Líbilo by se ti mít takovou moc nad spoustou dalších lidí?" zeptal se Malfoy najednou tajemně a přesunul se z klína k jeho tváři. "Ovládat je, rozhodovat o jejich životech, řídit jejich osud..."

"Nejsem padlý na hlavu. Vím, kam tím směřuješ."

"Poslouchej chvíli. Pán Zla tě může přes noc udělat mocným, obávaným a uznávaným." Naklonil se k němu blíž. "A za to žádá pouze věrnost a oddanost."

"Zase s tím začínáš?" převrátil Severus oči v sloup. "Nezajímá mě to. Nejsem jako ty, který se celý život ženeš za mocí a za slávou."

Malfoy se nedal jen tak odradit. "Budeš mít všechno, po čem toužíš. Moc, respekt a uznání. Budeš se moct pomstít všem, kteří ti kdy ublížili. A to jen za přísahu sloužit Pánovi temna."

"Jdi s tím k čertu." Už to neznělo tolik přesvědčivě. Malfoyův citlivý sluch si toho nepatrného odstínu v hlase povšiml.

Lucius přiložil své rty k jeho uchu a naléhavě zašeptal. "Představ si, že budeš mít v ruce takovou moc, že tví nepřátelé se budou před tebou třást strachy a budou padat na kolena k tvým nohám a prosit o milost. A ty rozhodneš, jestli ti budou sloužit, anebo jim zasadíš poslední ránu z milosti."

Severus pozorně hleděl na sebe do zrcadla a ve vlastní tváři viděl, jak ho Luciusovy argumenty rozrušily. Musel si toho všimnout i Lucius. Oči se mu podivně leskly, když si představil tu neomezenou moc, vzrušovala ho představa, že by Potterovi a jeho bandě beztrestně vrátil ta léta jeho šikanování a ponižování. Srdce mu divoce tepalo v hrudi a ve spáncích mu hučela krev. Jakoby z velké dálky k němu doléhalo zanícené Luciusovo přesvědčování. Ne, nesmí se nechat svést jeho argumenty, zapřísahával se. Ten naléhavý šepot u svého ucha ale nešlo ignorovat. "Je to… zakázané," hledal chabé výmluvy.

Lucius postřehl, že jeho bariéry se rychle bortí. "Odkdy ctíš pravidla?" rýpl si. "Jsem tvůj přítel a vždy budu stát po tvém boku. Budu s tebou, když mě budeš potřebovat. Nikdy tě neopustím. Slibuji."

Severus pomalu zavřel oči. Pod víčky se mu objevil fascinující obraz. Viděl pokořeného Pottera, bolestí křičícího a svíjejícího se v křeči na podlaze pod paprskem jeho zakázané kletby a doprošujícího se, aby ho raději zabil. Viděl podrobeného Blacka, strachy pokorně klečícího na kolenou s čelem opřeným na zem, škemrajícího o milost, zatímco mu jeho noha nemilosrdně zašlapává obličej do země. Viděl svého zvrhlého mudlovského otce, vytřeštěně hledícího do jeho pomstou zastřených temných očí a úpěnlivě žebrajícího o život, než mu hruď zasáhne jeho smrtící kletba.

Uchvátila ho obrovská vlna satisfakce. Cítil, jak se propadá do propasti vlivu moci. Jako zhypnotizovaný otevřel oči, upřeně pohlédl do té cizí tváře v zrcadle a z úst se mu vydrala zhmotnělá touha po pomstě. "Ano… chci být... Smrtijedem." 

Poslední slovo sotva zašeptal.



Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za komentář.