čtvrtek 27. ledna 2011

Manorští bílí pávi

Draco, syn Luciuse a Narcissy Malfoyových, se díky vznešeným manorským pávům málem nikdy nenarodil.
Autor: Styx
Postavy: Lucius a Narcissa Malfoy
Varování: humor, zoofilie
Napsáno: 2010



Lucius Malfoy byl už ve velmi mladém věku výborný obchodník a stratég a využil každou možnost, aby rozšířil už tak obrovský rodinný majetek. Přestože zdědil pohádkové bohatství, chtěl ještě víc a tak se rozhodl své jmění znásobit výhodným sňatkem. Po pečlivém vybírání nakonec pojmul za manželku prostřední z dcer významné rodiny Blacků, Narcissu a spojil tak dva mocné a bohaté rody.

Mladý pár si žil šťastně a spokojeně. Až do té doby, než si Narcissa všimla, že s jejím manželem není něco tak docela v pořádku. Často se totiž zavíral v kotci se svými vzácnými bílými pávy a věnoval jim podezřele více času a péče, než své mladé ženě.

Narcissa toužila po synovi, ale Lucius se pořád k tomu neměl. Od svatební noci, kdy jako muž zklamal na celé čáře, se její ložnici vyhýbal obloukem. Pořád se na něco vymlouval. Jednou ho bolela hlava, podruhé měl deprese, potřetí zase své dny.

Pomalu ubíhal den za dnem, týden za týdnem, měsíc za měsícem a neukojené Narcisse jednoho dne došla trpělivost a rozhodla se přijít tomu na kloub. Potajmu se vydala do voliéry pro pávy, schovala se za pytle se zrním a v ponižující pozici tiše čekala, až dorazí její muž.

Po chvíli se otevřela vrata a dovnitř vešel Lucius a s rozpřaženýma rukama hnal před sebou tři sněhobílé ptáky. Pak za sebou důkladně zavřel a zajistil boudu všemožnými kouzly.

Pomalu přistoupil k hejnu ptáků, aby je nevyplašil. "Tak kterýpak z vás to dnes bude?" Řekl rozechvělým hlasem a na rtech mu pohrával chlípný úsměv. Když už byl dostatečně blízko nejbližšímu z nich, vrhnul se po něm. Ptáci se vylekaně rozprchli, jeden přece jen uvízl v Luciusově sevření, hlasitě křičel a zoufale máchal křídly ve snaze vysvobodit se. Jako kdyby chudák tušil, co ho čeká.

Lucius postavil páva na stolek a na nohy mu navlékl gumáky, aby mu nemohl utéct. Rychle si shodil kalhoty až ke kotníkům a několika naučenými pohyby uvedl do provozu svůj už mírně ztopořený penis. Poté jej s výrazem nejvyšší blaženosti pomalu zasunul do páva. Místností se rozlehl pronikavý ptačí řev. Lucius nedbal křiku, nedbal výhružně roztažených ocasních per, lechtajících ho ve tváři, ani silných úderů křídly a ojížděl ptáka ostošest. Místností se ozývala směsice vystrašeného ptačího křiku a Luciusových hlasitých vzdechů.

Za pár minut bylo po všem. Lucius propustil vyděšené zvíře a upravil se. "Už byste si mohli zvyknout, sakra," nespokojeně ještě zamručel směrem k pávům a pak opustil výběh.

Po nekonečně dlouhé době se Narcissa konečně odvážila vylézt z úkrytu. Šok z toho, čeho byla tady svědkem, pomalu vystřídal hněv a touha po pomstě. Odšourala se na Manor a za horka ukula plán.

Celý týden se vyhýbala Luciusovi. Ten byl na jednu stranu rád, že na něm nevyžadovala plnění manželských povinností, vrtala mu ale hlavou ta nečekaná změna. Jeho zvědavost ještě vzrostla, když Narcissa vystrojila slavnostní oběd pro dva a pozvala Luciuse k bohatě prostřenému stolu. Výtečné jídlo a skvělé pití ho však brzy ukolébaly v zapomnění.

Lucius dojedl poslední kousek propečené kůrčičky a zapil to kvalitním vínem. "Ten nadívaný krocan se dnes kuchaři obzvlášť povedl," pochválil spokojeně a postavil se k oknu, aby se pokochal pohledem do parku na své milované pávy.

Zpozorněl. Jak koukal, tak koukal, viděl jenom dva. "Kde je třetí páv?" vydechl znepokojeně.

Narcissa ohlodala stehýnko a hodila jej na hromadu kostí pro psy. Pak místo odpovědi pronesla medově sladkým hláskem. "Jsem ráda, že ti chutnalo. Zítra bude krocan na olivách, drahý," a napila se vína.

Lucius odvrátil zrak od okna a pomalu mu docvaklo celé to divadlo. Ucítil, jak mu žaludek šplhá do krku. "Ty... Ty!" zaúpěl.

Narcissa se jen pousmála. "Ale drahý, víš, že jsem žárlivá. Nechci se s nikým o tebe dělit." Elegantně kývla drobnou ručkou a sladce se na něj usmála. "Doufám, že teď už tě nebude nic rozptylovat od toho, abys mě konečně navštívil v mé ložnici."

Lucius po ní šlehnul zlostným pohledem. Než však stačil cokoliv říct, osvítil ho náhlý nápad a nečekaně se usmál. "Máš pravdu, drahá. Je nejvyšší čas zplodit dědice."

_______


Narcissa si oblékla průhlednou noční košilku, pod kterou rafinovaně zvolila sexy prádélko, za ucho vtiskla kapičku omamného parfému a v té nejsmyslnější poloze ulehla do svých prachových peřin a trpělivě čekala na svého chotě.

Ozvalo se zaklepání a vešel Lucius. K Narcissině zklamání ignoroval její vyzývavý vzhled i polohu a sedl si vedle ní na postel. V dlani se mu objevil flakón.

Narcissa dychtivě natáhla ruku. "Och... nový parfém?"

"Ne," zavrtěl hlavou Lucius, "mnoholičný lektvar." Do jedné dlaně jí vmáčknul lahvičku, do druhé zastrčil jemné páví peříčko. "A pospěš si, drahá, působí to jenom hodinu, ať si trochu užijeme."

Konec

Poznámka autora: Předpokládám, že mnoholičným lektvarem se dá přeměnit i ve zvíře, viz Hermiona/kočka v Tajemné komnatě.

4 komentáře:

  1. [1] Sinam Llumi | Web | afternet.aftertime.cz (77.48.52.80) | 27. ledna 2011 v 21:23
    Styx! Chceš mě zabít?! :D:D:D Bože, to bylo něco. Nevím proč, ale nejvíc mě rozesmála představa Narcissy, schované za pytlema se zrním. :D A samozřejmě taky „Už byste si mohli zvyknout, sakra...“ Geniální! :D S.L.

    [2] Styx | 2.250.broadband6.iol.cz (88.101.250.2) | 27. ledna 2011 v 23:34
    Díky, Sinam, za komentář. Teď jsi mě doopravdy rozesmála, když jsem si až teprve teď živě představila Narcissu za tím zrním:D

    [3] Lanevra | E-mail | Web | ip-94-113-93-73.net.upcbroadband.cz (94.113.93.73) | 28. ledna 2011 v 1:29
    Ha! :-D Tebe tohle téma nějak chytlo. Je to moc vtipně napsané, taková povídka k oddechnutí. A ten konec... Představa Narcisi jako napůl pávice je prostě rozkošná a navíc se krásně hodí k její povaze.

    [4] Akkarra | 213.192.0.254 (213.192.0.254) | 28. ledna 2011 v 12:14
    Muhaha! A jás em si vždycky říkala, čím to je, že Lucius má jen jednoho syna... Mě nejvíc dostává představa, jak Lucius ojíždí toho páva s tím roztaženým ocasem! Vždyť za ním ani nemohl být vidět... :-D Moc díky, Styx. Zase jsem se skvěle bavila. :-D

    [5] Zuzana | adsl-dyn-177.95-102-219.t-com.sk (95.102.219.177) | 28. ledna 2011 v 13:45
    Trochu som na začiatku dúfala, že Malfoy sa premení na páva, ale no hm nepremenil ááá to bolo kruté „Už byste si mohli zvyknout, sakra...“ tu som sa už neovládla a smiala sa nahlas. :DDD Narcissa bola dokonalá:. „Zítra bude krocan na olivách, drahý," Asi jej to raz v koži páva stačilo, možno radšej nechala nažive tie zvyšné dva pávy. Styx to bolo znovu dokonalé. Absolútne som nečakala taký koniec.Perfektne som sa bavila. Ďakujem :-D

    [6] Severka | ip-94-113-33-133.net.upcbroadband.cz (94.113.33.133) | 28. ledna 2011 v 17:12
    Styx, skělé a báječné. :-D Představa vznešeného Luciuse, jak se žene za bělostnými pávy s rozpřaženýma rukama a penisem v pozoru je ohromná. A závěr nemá chybu. Kdo ví, jestli by se Draco tak vychloubal svým původem, kdyby věděl, za jakých okolností byl vlastně zplozen a jaké sklony mu víří v genech...Taky mně napadlo, že být teoreticky v těle Narcisy, asi bych se bála, aby mi drahý Lucius neobstarával mnoholičný lektvar častěji, popřípadě aby mi ho do zobáčku nelil permanentně... Díky za povídku, Styx.

    [7] Styx | 2.250.broadband6.iol.cz (88.101.250.2) | 28. ledna 2011 v 19:21
    LANEVRA: No jo, no, nějak se mi to zalíbilo, ehm...:D Narcissa jako pyšná pávice se mi tam skvěle hodí. Jen bych ráda viděla její výraz, když zjistila, že Luciuse vzrušuje víc jako pávice, než jako žena:D AKKARRA: Vzhledem k tomu, že Draco je jedináček, tak pravděpodobně k dalšímu splynutí už víckrát nedošlo:D A ten roztažený ocas je praktický. Luciuse není za ním vidět, alespoň zepředu ne. A lidi se jen mohou dohadovat, proč ten páv tak strašně řve:D ZUZANA: Myslím, že po tomto "sexu" nejspíš žádný další krocan na talíři neskončil. Narcissa se určitě vzdala práva na intimní život s Luciusem ve prospěch pávů:D SEVERKA: No, Lucius mívá divné choutky, to už jsme si u něj zvykli. Naštěstí se Draco nikdy nedozví, jak byl počat, nevím, který z rodičů by mu tohleto přiznal. Narcissa, že držela jako pávice, nebo Lucius, že ojíždí zvířata:D Jedině, že by Dracův patron byl páv a on by se začal pídit, proč:D

    [8] chillychilly | Web | ip-178-216-144-37.sta.ji.cz (178.216.144.37) | 28. ledna 2011 v 21:43
    Ale ne, tak tohle mě málem zabilo :-D Četla jsem to společně se svým přítelem, který si do poslední chvilky myslel, že se Cissa oblepí peřím a bude kejhat :-D Chudáček Dráček, kdyby jen tušil, co všechno předcházelo jeho zplození

    [9] Styx | 2.250.broadband6.iol.cz (88.101.250.2) | 28. ledna 2011 v 23:27
    CHILLYCHILLY: To by mohla být druhá varianta povídky. Narcissa přelstí Luciuse: na hlavu si dá korunku, potře se medem a pak se vyválí v peří a do zadku zapíchne páví pera:D

    [10] To malé ošklivé | 7.89.broadband11.iol.cz (90.178.89.7) | 29. ledna 2011 v 21:20
    právě to tady semnou seklo xDDDDD Skvělej nápad, takovej fakt neotřelej, ale povedlo se xD

    OdpovědětVymazat
  2. [11] Styx | 2.250.broadband6.iol.cz (88.101.250.2) | 29. ledna 2011 v 23:06
    TO MALÉ OŠKLIVÉ: No co pořád vymýšlet, všechno už tady bylo, je potřeba přijít s něčím novým:D Se mnou zase seklo to tvé jméno. To je fakt originální! Bod pro tebe:D

    [12] T. | ip-78-102-49-114.net.upcbroadband.cz (78.102.49.114) | 30. ledna 2011 v 0:47
    Zákon akce a reakce jak vidno funguje i v kouzelnickém světě. Nahradit zkonzumovaný objekt touhy je fér. Špičkové dílko. :-P :-D :D

    [13] D.J. | 139.9.broadband7.iol.cz (88.102.9.139) | 30. ledna 2011 v 1:37
    Povídka je bezesporu vtipná, ale Hermiona jasně ve druhé knize říká, že mnoholičný lektvar se na přeměnu ve zvíře používat nemá, proto dopadla, jak dopadla, takže Lucius by se dočkal nejspíš dost nemilého překvapení v podobě Narcissi s peřím.

    [14] kami | Web | icm7-orange.orange.sk (213.151.217.135) | 30. ledna 2011 v 10:22
    Ja som už len čakala na koniec, keď sa Narcissa premení na páva, ale myslela som si, že tak urobí sama, nehovoriac o tom, že páví obed bol naozaj prekvapujúci. :D

    [15] Styx | 2.250.broadband6.iol.cz (88.101.250.2) | 30. ledna 2011 v 11:19
    T.: při Luciusově úchylce to ani jinak nejde, když se mu postaví jenom při styku s pávy:D D.J.: dost nemilého překvapení? A co když mu šlo právě o to? ;) :) Užít si, dokud je z ní páví slepice. Peří po pár hodinách přece opelichá :D kami: taky jsem nad tím uvažovala, ale myslím, že pyšná Narcissa by se k tomu nesnížila. Ostatně, není nikde napsáno, jestli ten lektvar vůbec vzala:D

    [16] D.J. | 139.9.broadband7.iol.cz (88.102.9.139) | 31. ledna 2011 v 8:43
    Tak si říkám, jestli by sis neměla znovu přečíst druhý díl HP,aby sis osvěžila,jak to s tím mnoholičným lektvarem a proměnou ve zvíře vlastně bylo ;-)

    [17] Blanch | Web | ip-78-102-77-153.net.upcbroadband.cz (78.102.77.153) | 1. února 2011 v 3:39
    :DDDD To bylo chlípné :) a vtipné :) Jak seděli u toho stolu, hned jsem si říkala, že beztak mají na talíři páva :D Celou dobu jsem se u toho blbě tlemila. Fakt povedený kousek :D a nějaká zoofilie mě fakt nepobuřuje :)

    [18] paní archivová | Web | adsl19719.becolink.cz (213.226.197.19) | 1. února 2011 v 14:29
    *zakrývá si krvácející očička* Áááá, taková zvrhlost. Ale dokonalá! :D

    [19] Sinam Llumi | Web | afternet.aftertime.cz (77.48.52.80) | 2. února 2011 v 17:25
    [reakce na komentář č. 16] Jelikož jsem dnes v takové hádavější náladě – D.J. jak můžeš vědět, že Malfoy nemá přístup k jiné/lepší verzi mnoholičného lektvaru, než jakou vařila 12letá Hermiona? A neříkej, že je to proti kánonu – např. dlouho se myslelo, že konkrétně tenhle lektvar působí jen hodinu, a pak ejhle – v pozdějších dílech najednou vydržel i podstatně dýl, v závislosti na dávce. Rowlingovou je v tomto směru možné brát s rezervou – vzpomeň si třeba na létání – šest dílů byl kánon, že to nejde bez pomoci košťat, magických tvorů etc., a pak naráz létají Voldemort, Snape, i malá Lily. Takže bych doporučovala zamyslet se nad všemi možnostmi dřív, než začneš poučovat. Nemluvě o tom, že hledat faktografické chyby v parodii – ts, ts. :p S.L.

    [20] Abigail | E-mail | Web | 62.124.broadband17.iol.cz (109.80.124.62) | 28. srpna 2011 v 20:34
    Perfektní, chcípám smíchy... :DDD Jinak vše už bylo řečeno :D

    OdpovědětVymazat
  3. AdelleR:
    “...”
    Přidělené hodnocení: 2 Dne: 2018-07-02 21:04:23

    DenDella:
    “Šílené ale vtipné. Nechápu, jak tohle může někoho napadnout :)) .”
    Přidělené hodnocení: 3 Dne: 2018-03-16 20:36:38

    larkinh:
    “Drsný :)”
    Přidělené hodnocení: 4 Dne: 2017-07-30 12:49:20

    Benny:
    “Milenka se nevaří!”
    Přidělené hodnocení: 4 Dne: 2013-12-14 16:11:28

    kami:
    “Strašná hovadina. :D”
    Přidělené hodnocení: 2 Dne: 2013-10-30 20:37:42

    Salome:
    “Kravina”
    Přidělené hodnocení: 1 Dne: 2013-10-30 00:10:51

    jesssnape:
    “...”
    Přidělené hodnocení: 4 Dne: 2013-10-29 21:10:32

    belldandy:
    “:D”
    Přidělené hodnocení: 5 Dne: 2012-07-10 00:19:25

    Mrmla:
    “...”
    Přidělené hodnocení: 4 Dne: 2012-05-30 13:50:14

    Lanevra:
    “Povídka mě velice pobavila, četla jsem ji několikrát. Myslím že Narcisa napůl člověk a napůl pávice musela být pro Luciuse ideální na zplození potomka. Dostatečně by ho vzrušovala a navíc by byl zachován její "plodný" potenciál.”
    Přidělené hodnocení: 5 Dne: 2013-10-30 00:40:27

    SinamLlumi:
    “Podstatné je, že jsem se místy smála nahlas. :) S.L.”
    Přidělené hodnocení: 4 Dne: 2011-01-30 14:01:16

    sandymathews:
    “perfektní pomsta ;-)”
    Přidělené hodnocení: 2 Dne: 2011-01-30 13:55:12

    D.J. Orlovský:
    “Povídka je bezesporu vtipná, ale Hermiona jasně ve druhé knize říká, že mnoholičný lektvar se na přeměnu ve zvíře používat nemá, proto dopadla, jak dopadla, takže Lucius by se dočkal nejspíš dost nemilého překvapení.”
    Přidělené hodnocení: 3 Dne: 2011-01-30 01:38:40

    ZJTrane:
    “Trochu som na začiatku dúfala, že Malfoy sa premení na páva, ale no hm nepremenil ááá to bolo kruté. Narcissina pomsta bola chutná, ale Malfoy sa zosmiešňovať nenechá :D ”
    Přidělené hodnocení: 4 Dne: 2011-01-31 14:36:29

    Akkarra:
    “A já jsem si vždycky říkala, čím to je, že Lucius má jen jednoho syna... Narcissina malá pomsta nemá chybu a když jí to nakonec Lucius vrátí i s úroky... ;) Perfektní!”
    Přidělené hodnocení: 4 Dne: 2011-02-01 13:56:50

    OdpovědětVymazat
  4. bedrníka:
    “Výborný nápad, Luciusovy trapně stereotypní výmluvy, Narcisina pomsta na "krocanech", i Luciusův mnoholičný lektvar (jistě úslužně vylepšený čerstvým Smrtijedem Severusem) z téhle povídky dělají něco víc než jen pouhý zoofilní crackfic: dělají z ní celkem uvěřitelné vysvětlení, proč je Draco jedináček. :-D”

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář.